One Two Trio Kindershow

One Two Trio Kindershow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van One Two Trio Kindershow.

1 klant waardeert deze act met:
 • 1 x 45 minuten : € 2250,00 (of 2 x 30 min. binnen 1½ uur)
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

De One Two Trio Kindershow is er speciaal voor de kleintjes!

Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, meneertje Rood is de sportieve malloot en meneertje Geel is zo sloom als een kameel!

Ze spelen 100%live hun eigen bekende kinderhits

Als 'Sjoe Sjoe Wa' en 'de Hokie Pokie'.. Maar ook liedjes als 'Ik heb een snotje in mijn neus' en 'Ik lust alleen maar friet' zijn zo herkenbaar voor het jonge publiek dat ze deze direct mee kunnen zingen.

U bent dus gewaarschuwd!

Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken. Niet voor niets wordt de One Two Trio kindershow omarmd door kinder t.v programma's als 'De BZT Show' of 'De Schatkist' van Telekids en ook zijn zij al meerdere jaren de ''huisband'' van Sinterklaas tijdens het jaarlijkse 'RTL grote club van Sinterklaasfeest'! One Two Trio Kindershow heeft tijdens de Sinterklaas en Kerst periode een doldwaze thema show die ieder jaar voor heel veel blijde gezichtjes zorgt! 

De One Two Trio Kindershow: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn!

Boeken of een optie plaatsen voor One Two Trio Kindershow?

Voor meer informatie over One Two Trio Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor One Two Trio Kindershow

Wil je Sinterklaasshows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasshow bekend van TV om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 61334 mensen

Specificaties van One Two Trio Kindershow

 • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Licht: Kleine lichtset
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 3 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland

Reviews voor One Two Trio Kindershow

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Sitichting Evenementen Ridderkerk

 • Door: Wijnand Punt
 • Locatie: Gemeentehuis Ridderkerk
 • Datum:

Leuk interactie met het publiek

Waardering:

9,0

Biografie van One Two Trio Kindershow

Deze show is er speciaal voor de kleintjes. Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel) spelen LIVE de bekende kinderliedjes maar ook eigen nummers als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’. Zo herkenbaar voor het jonge publiek dat deze de liedjes direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd! Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken.

De One Two Trio Kindershow: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn. Speciaal voor de Sinterklaas- en Kerstperiode is er een aangepaste themashow!
 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor One Two Trio Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van One Two Trio Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief