Nieuwe Sinterklaashit Clown Jopie en Tante Angelique

04/11/2014

Nieuwe Sinterklaashit Clown Jopie en Tante Angelique | SintenKerst Peter Middelhoek

"Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo"

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Sinterklaas single: “Sinterklaas. Yoi, Yoi, Yo” . Aad Klaris heeft weer een geweldige hit geschreven voor het bekende kinderduo.  Hij tekende voor de tekst en het arrangement.  “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is een nummer waar Clown Jopie en Tante Angelique zeker een positieve bijdragen zullen leveren aan het Sinterklaasfeest.  De Sint hit single is te downloaden  via de bekende downloadsites.  “Sinterklaas, Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is de opvolger van de Sinterklaashit uit 2014 van  Clown Jopie en Tante Angelique. Vorig jaar stonde zij op nummer 2 in de Sinterklaas Top 20 met “Sinterklaas, kom van dat dak af”.

Single is afkomstig van het Sinterklaas CD album “Sinterklaas, kom van dat dak af”

Om het Sinterklaasfeest nog gezelliger en muzikaler te maken, hebben Clown Jopie en Tante Angelique  Sinterklaas CD: “Sinterklaas. Kom van dat dak af”.  De  Sint CD telt 15 gezellige liedjes. Jeroen van den Berg, Aad Klaris en Paul Kooijman schreven de teksten van de verschillende liedjes. Aad Klaris componeerde de muziek.                                                                      

Op dit album is ook de hit van 2014 te vinden  “Sinterklaas, kom van dat dak af”.  Alle goede eigenschappen van het trouwe paard van de Sint worden bezongen in: “Amerigo”  “Pietje moet op dieet” beschrijft op een gezellige manier dat je beter maar niet te veel kan eten.  “Hoera, voor de Sint” is een ode aan Sinterklaas. In “Kazie kaza kazoe” bezingen Jopie en Angelique wat je allemaal met een “kazoetje” kan doen.  “De Zwarte Pieten polka”  is een echte Clown Jopie en Tante Angelique meedoe nummer. “Au, au, au” en het latino getinte  “Si-sa-Sinterklaassie” zijn bekende Jopie en Angelique Sint songs.  Twee medleys met de bekende Sinterklaasliedjes maken de CD  van het frisse, vrolijke en fruitige kinderduo tot een echte onvervalste Sinterklaas CD  met voor “elk wat wils”  en Natuurlijk ontbreekt ook de nieuwe single  “Sinterklaas yoi, yoi, yo” niet. 

Clown Jopie & Tante Angelique maken met hun CD  album “Sinterklaas Kom van dat dak af “  het Sinterklaas feest nog vrolijker en nog gezelliger. Hun liedjes zorgen er voor dat het Sint feest weer een feest wordt voor iedereen: voor klein en groot en voor jong en oud.

In “De Lantaern” in Nieuwegein is  dinsdag 21 oktober de videoclip van de single: “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” opgenomen.                                                                                            

Met “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” zal Sinterklaas zijn verjaardag nog vrolijker en feestelijker worden.

 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief