The X-Mas Vocals - A Capella Kerstkoor

The X-Mas Vocals - A Capella Kerstkoor boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muzikaal Entertainment voor Sint en Kerst entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The X-Mas Vocals - A Capella Kerstkoor.

The X-Mas Vocals - A Capella Kerstkoor 7,8 10 5 klanten waarderen deze act gemiddeld met:
  • 4 x 30 minuten : € 1295,00
  • Reiskosten: incl. 100 km. vanaf Uithoorn (v.v.) daarna € 0,57 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609542

A capella kerstkoor in Dickens stijl

De X-mas Vocals is een a capella kerstkoor van 8 zangers dat, prachtig uitgedost in de kledingstijl van Charles Dickens, vierstemmig sfeervolle Engelse Christmas Carols ten gehore brengt. Met nummers zoals Deck the hall, Ding dong! Merrily on high, Gloria in Excelsis Deo, God rest you merry Gentlemen, wanen u en uw gasten zich in het Engeland van rond het jaar 1860.

De ervaren zangers van dit dickenskoor beschikken over een zeer uitgebreid repertoire van Oud-Engelse Christmas Carols. Deze groep is bijzonder geschikt als entree-act bij de ontvangst van gasten. Zij staan dan binnen of buiten bij een vuurkorf en zingen de binnenkomende gasten toe. Reken maar dat uw gasten hierdoor alvast helemaal in de stemming komen voor uw feest! Ook zijn de X-mas Vocals uitermate geschikt als entertainment tijdens een kerstmarkt of ander groot kerstevenement waar zij kunnen rondlopen. Omdat dit kerstkoor volledig a capella zingt, zijn zij zeer flexibel en mobiel en kunnen elk moment van locatie veranderen. Er is geen podium of elektra nodig voor een optreden. 

Boeking of een optie plaatsen voor The X-Mas Vocals - A Capella Kerstkoor?

Voor meer informatie over The X-Mas Vocals - A Capella Kerstkoor kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The X-Mas Vocals - A Capella Kerstkoor

Deze act is bekeken door 37948 mensen

Specificaties van The X-Mas Vocals - A Capella Kerstkoor

  • Tijdsduur: 4 x 30 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 8 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. vanaf Uithoorn (v.v.) daarna € 0,57 per km.

St. Tropez

  • Ingevuld door: Sabine
  • Locatie: Deventer
  • Datum: zaterdag 14 december 2019

Reactie:

“Vriendelijke groep mensen. Zeer professioneel en serieus in de act die ze leveren. Klinken fantastisch. Mooie wijze van contact met publiek. Én zien en prachtig uit. Zeker een aanrader!”

10,0

Waardering:

Bekijk alle 5 klantwaarderingen