Tricky Dickens

Tricky Dickens boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tricky Dickens.

  • 4 uur aaneengesloten : € 675,00
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,50 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Een kerstplaatje van je welste!

Een interactieve act, in een passend tijdbeeld!

Een sfeer tekening

Tricky Dickens loopt met zijn valies en opklaptafel door de straten. Hij klapt z'n schraag uit en legt er een plank op. Hij spreekt voorbijgangers aan. Ze blijven staan. Voor je het weet zit je midden in de act!!! Munten verschijnen en verdwijnen. Een zakdoek lost in het niets op. Kralen doordringen op wonderbaarlijke wijze door je eigen hand. Een stuk touw en een ring en een verhaal over het onmogelijke. Een waarschuwing voor valsspelers en hen die het op uw beurs gemikt hebben.
Tricky Dickens verzamelt zo altijd een grote groep mensen om zich heen. Ze blijven staan, ze verbazen zich over zijn vlugge handen en lachen om zijn woordgebruik en grappen. Daarna klapt hij zijn tafel in en gaat op weg naar een nieuwe plek om zijn toeschouwers te verbazen. 

Tricky Dickens zet hier het originele straattheater neer zoals we dit al vanaf de Middeleeuwen kennen. Geen geluidinstallaties, niet te veel toeters en bellen maar authentiek straattheater amusement.

Boeken of een optie plaatsen voor Tricky Dickens?

Voor meer informatie over Tricky Dickens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tricky Dickens

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Acts in Dickensstijl om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45801 mensen

Specificaties van Tricky Dickens

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,50 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Tricky Dickens

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tricky Dickens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief