Sinterklaas is weer in Nederland

13/11/2011

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas met zijn stoomboot weer aan in Dordrecht. Na de intocht was er een optreden van Coole Piet Diego, de boeking van deze bekende Zwarte Piet werd door ons verzorgd. Niet alleen in Dordrecht kwam Sinterklaas dit weekend aan. Sinterklaas bracht ook een bezoek aan winkelcentrum Hesseplaats in Rotterdam. Voordat de Sint met de koets aan kwam werden de kinderen opgewarmd door de Pepernoten Party.

20 speciale Zwarte Pieten naar Beverwijk

Voor de intocht van Beverwijk leverde wij 20 speciale Zwarte Pieten. Zo waren bij de intocht de volgende Pieten aanwezig: Prof Piet, Smul Piet, Bling, bling Piet, Matroos Piet, Paparazzi Piet, Rock & Roll Piet, Stylist Piet en Goochel Piet. Natuurlijk ontbraken de overige Pieten ook niet. Vanaf nu is onze Sint met zijn Pieten weer te vinden in heel Nederland. Sinds jaar en dag laten veel bedrijven hun Sinterklaasfeest door ons verzorgen.

Bekijk hier de foto's van de speciale Zwarte Pieten.

Boeking of een optie plaatsen voor Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas Intocht Team

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas Intocht Team kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief