Jute Zak

Jute Zak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Verhuur en Verkoop. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jute Zak.

  • 1 dag : € 2,50 (= huurprijs)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Op zoek naar dé zak van Sinterklaas om de cadeaus voor de kinderen in te doen? Bij dé Partyspecialist hebben we de perfecte jute zak voor je! Geen Sinterklaasviering is compleet zonder deze essentiële accessoire.

Een Juten zak is essentieel voor een piet

Onze jute zakken zijn van hoge kwaliteit en kunnen gevuld worden met strooigoed, cadeaus of andere verrassingen. De zak is groot genoeg om veel cadeautjes in te doen en heeft een klassiek ontwerp dat perfect past bij de traditionele sfeer van het Sinterklaasfeest.

Je kunt de jute zakken bij ons huren of kopen. Informeer naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Jute Zak?

Voor meer informatie over Jute Zak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jute Zak

Wil je Verhuur en Verkoop inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zwarte Pieten Artikelen om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32034 mensen

Specificaties van Jute Zak

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Jute Zak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jute Zak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief