Winfried verslaggever bij landelijke traditionele intocht bij omroep ON

11/11/2020

De omroep ongehoord Nederland is druk bezig met het vinden van leden om hun omroep in het publieke bestel te krijgen. Eerder dit jaar gaf de voorman van de omroep Arnold Karskens aan, klaar te zijn met het monopoly van de NTR die sinds 2 jaar alleen maar roetveeg pieten laat zien. Uit onderzoek dit najaar bleek dat 86% van Nederland vindt dat hun traditie wordt afgepakt.

Online omroep laat Nederlander kiezen

De nu nog online omroep start dit jaar met een zwarte pieten journaal zodat de Nederlander iets te kiezen heeft. Ben je voor roetveeg pieten kijk je NTR Sinterklaasjournaal. Ben je voor traditionele zwarte pieten die historisch niets met racisme of slavernij te maken hebben kan je kijken naar lokale sinterklaas journaals of nu naar het zwarte pieten journaal van Ongehoord Nederland.

Landelijke traditionele intocht Sinterklaas

Feesten met Sinterklaas exclusief boeken bij JB Productions

Het kon dus niet uit blijven dat er ook een nationale traditionele intocht zou komen. Bij het opzetten van dit project is Winfried gevraagd om dit te presenteren en de verslaggever op de kade te zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring en vele sinterklaasshows in het land, mag hij nu zijn opwachting maken bij een landelijke traditionele intocht. Samen met Diego de coolste piet van Nederland zal hij de spanning opvoeren, helemaal in de Corona tijd.

Kijk zaterdag 14 november 2020 om 11:00 uur online naar de traditionele intocht die plaats vind in Harlingen.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief