Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas

Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas.

Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas 8,6 10 55 klanten waarderen deze act gemiddeld met:
 • 1 x 105 minuten : € 1495,00 (Inclusief Sint + 2 Pieten)
 • Reiskosten: incl. 100 km vanaf Bleiswijk, hierna € 0,50 per km
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609542

Een compleet multimedia spektakel! Een professionele kindershow met SNUFFIE, RIMPEL, WINFRIED, SINTERKLAAS en zijn PIETEN in één programma. 

Dit thema kinderspektakel speelt zich af in een mooi decor met videoscherm. Deze 105 minuten durende show (incl. 15 min. pauze) is tevens voorzien van professionele licht- en geluidsinstallatie. 

Programma 2020 Feesten met Sinterklaas - "Paniek in het Kasteel"

P.P. speelt belangrijke rol in deze Sinterklaasvoorstelling.

Dit jaar is er paniek op het kasteel van Sinterklaas. Als kindergoochelaar Winfried belt met de beeldtelefoon komen hij en de kinderen er achter dat Malle Pietje een fout heeft gemaakt. De pakjes voor de kinderen in de zaal worden door een Zwarte Piet met pakjesbus 13 naar een verkeerde plaats in Nederland gebracht. De goedheiligman en Cheer Piet zijn in paniek. Winfried en de kinderen gaan samen opzoek gaan naar een oplossing. Sinterklaas stapt in de Klaasmobiel en zet de achtervolging in samen met Malle Pietje en P.P. Zullen ze pakjesbus 13 nog kunnen inhalen? De pakjes meenemen, zodat de kinderen in de zaal hun cadeau toch nog krijgen?

Komt Sinterklaas wel dit jaar?

Met ballonnen en magie zullen goochelaar Winfried en de kinderen hun best moeten doen en alles uit de kast halen om het Sintfeest tot een goed einde te brengen. Als dit maar goed afloopt? Komt Sinterklaas wel? Krijgt iedereen dit jaar wel een cadeau?

Tijdens de sinterklaasshow zijn er een aantal telefoon gesprekken met de beeldtelefoon. Op het videoscherm ziet het publiek met wie presentator WINFRIED aan het bellen is en wat er op die locatie gebeurd. Doormiddel van die gesprekken maakt het publiek kennis met de hele PIETENBENDE. En beleven ze een spannend sinterklaas avontuur! Met achtervolgingen, stunts en spektakel.

In de afgelopen 5 jaar dat wij met zo`n productie spelen, hebben we gemerkt dat de shows een groot succes zijn. Mede door de spannende verhalen en de goede acteurs zitten de kinderen helemaal in het avontuur. Natuurlijk  zijn we blij met het echte Sinterklaaskostuum (dezelfde als van TV) en de mooie pietenkostuums die speciaal voor ons gemaakt zijn! 

Na afloop van het programma wordt er direct opgeruimd, om te vertrekken naar een volgend optreden.

Boeking of een optie plaatsen voor Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas?

Voor meer informatie over Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas

Deze act is bekeken door 483200 mensen

Specificaties van Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas

 • Tijdsduur: 1 x 105 minuten
 • Decor: Groot decor
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Licht: Kleine lichtset
 • Leeftijd: vanaf 4 jaar
 • Begeleiding: 5 personen
 • Reiskosten: incl. 100 km vanaf Bleiswijk, hierna € 0,50 per km

Volvo Cars Nederland B.V.

 • Ingevuld door: Jaap van Ingen
 • Locatie: Volvo Cars Nederland B.V. te Beesd
 • Datum: zaterdag 30 november 2019

Reactie:

“allround en heel goed met kinderen”

10,0

Waardering:

Bekijk alle 55 klantwaarderingen

Boeking of een optie plaatsen voor Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder je keuze.