Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas - Sinterklaasshow

Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas - Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas - Sinterklaasshow.

Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas - Sinterklaasshow 8,5 10 48 klanten waarderen deze act gemiddeld met:
 • 1 x 105 minuten : € 1395,00 (Inclusief Sint + 2 Pieten)
 • Reiskosten: incl. 100 km vanaf Bleiswijk, hierna € 0,50 per km
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609542

Een compleet multimedia spektakel! Een professionele kindershow met SNUFFIE, RIMPEL, WINFRIED, SINTERKLAAS en zijn PIETEN in één programma. 

Dit thema kinderspektakel speelt zich af in een mooi decor met videoscherm. Deze 105 minuten durende show (incl. 15 min. pauze) is tevens voorzien van professionele licht- en geluidsinstallatie. (A-set tegen meer prijs grote set mogelijk.) 

Vol trots presenteren wij onze Sinterklaasshow. 

In de afgelopen 5 jaar dat wij met zo`n productie spelen, hebben Winfried & Angélique gemerkt dat de shows een groot succes zijn. Mede door de spannende verhalen en de goede acteurs zitten de kinderen helemaal in het avontuur. 

Natuurlijk  zijn we blij met het echte Sinterklaaskostuum (dezelfde als van TV) en de mooie pietenkostuums die speciaal voor ons gemaakt zijn! 

U kunt de show tevens boeken zonder sint en pieten zodat u eigen sint op het feest langs laat komen.

"Surprise voor Sinterklaas!"

Dit jaar organiseert Opper Piet samen met alle andere pieten een Surprise Party voor Sinterklaas. Als kindergoochelaar Winfried belt met de stoomboot van Sinterklaas om te controleren of alles in orde is voor het sinterklaasfeest waar de Sint niets vanaf mag weten is Opper Piet wel een beetje zenuwachtig. Heeft hij alle Pieten goed aangestuurd? Zijn de ballonnen, slingers en de cadeautjes afgeleverd? De pieten moeten zich in alle bochten wringen om er voor te zorgen dat Sinterklaas niets door heeft. Hippe Piet en Opper Piet moeten alleen de taart ophalen bij de bakker en deze naar het sintfeest brengen. Als de taart op weg is naar de sinterklaasshow gaat het goed mis. Samen met de Brandweer, fietsenverkoper, motorrijder, een oud omaatje, alle zwarte Pieten, Winfried en de kinderen in de zaal zal het een race tegen de klok worden. 

Met ballonnen en magie zullen goochelaar Winfried en de kinderen hun best moeten doen en alles uit de kast halen om het Sintfeest tot een goed einde te brengen. Als dit maar goed afloopt? Hoe komen ze nu met de taart op tijd op het feest? Gaat de Surprise Party wel door? Komt Sinterklaas wel? 

Tijdens de sinterklaasshow zijn er een aantal telefoon gesprekken met de beeldtelefoon. Op het videoscherm ziet het publiek met wie presentator WINFRIED aan het bellen is en wat er op die locatie gebeurd. Doormiddel van die gesprekken maakt het publiek kennis met de hele PIETENBENDE. En beleven ze een spannend sinterklaas avontuur! Met achtervolgingen, stunts en spektakel.  

Na afloop van het programma wordt er direct opgeruimd, om te vertrekken naar een volgend optreden. 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie over Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas - Sinterklaasshow

Specificaties van Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas - Sinterklaasshow

 • Tijdsduur: 1 x 105 minuten
 • Decor: Groot decor
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Licht: Kleine lichtset
 • Leeftijd: vanaf 4 jaar
 • Begeleiding: 5 personen
 • Reiskosten: incl. 100 km vanaf Bleiswijk, hierna € 0,50 per km

Dunea

 • Ingevuld door: Silvia van der Voort-Leenheer
 • Locatie: Zoetermeer
 • Datum: zaterdag 2 december 2017

Reactie:

“Een TOP show”

9,0

Waardering:

Bekijk alle 48 klantwaarderingen