GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow

GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow.

1 klant waardeert deze act met:
 • 1 x 45 minuten : € 1450,00
 • Reiskosten: inclusief m.u.v. Waddeneilanden
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Het is bijna zover, nog maar een paar nachtjes slapen en de voorbereidingen voor de komst van GoochelPiet Pedro naar Nederland zijn in volle gang! GoochelPiet Pedro, een bekend gezicht voor velen.

De show van GoochelPiet Pedro is er één met veel lachen, schreeuwen en natuurlijk goochelen!

Al jarenlang verzorgt GoochelPiet Pedro op professionele wijze voorprogramma's voor het Sinterklaasfeest. Zijn show is er een vol plezier, spanning en natuurlijk goocheltrucs! GoochelPiet Pedro beweert de beste goochelPiet van Spanje te zijn, maar kan hij die titel waarmaken?

Het interactieve voorprogramma duurt maar liefst 50 minuten, waarin de kinderen kunnen zingen, lachen en uiteraard zelfs meedoen met de goocheltrucs! Ze zullen enthousiast roepen dat ze alle trucs doorhebben, maar aan het einde van de show blijkt dat GoochelPiet Pedro toch net iets slimmer is!

Goochelpiet Pedro maakt er een spektakel van

GoochelPiet Pedro zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol magie en verrassingen. Zijn interactieve show betrekt de kinderen actief bij het geheel en laat hen verwonderd en vol bewondering achter. Of GoochelPiet Pedro echt de beste goochelPiet van Spanje is? Daar kunt u zelf achter komen door hem uit te nodigen voor uw Sinterklaasfeest. Bereid u voor op een fantastische show waarin lachen, schreeuwen en natuurlijk goochelen centraal staan!

Neem contact met ons op om GoochelPiet Pedro te boeken en maak van uw Sinterklaasfeest een betoverende en magische ervaring voor jong en oud!

Boeken of een optie plaatsen voor GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie over GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow

Wil je Sinterklaasshows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46720 mensen

Specificaties van GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow

 • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
 • Geluid: Exclusief geluid en techniek
 • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief m.u.v. Waddeneilanden

Reviews voor GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Kemetyl Nederland

 • Door: Mevr. M. Kers
 • Locatie: Soest
 • Datum:

Alles prima geregeld. Goochelpiet zou er om 15:00 zijn, achteraf bleek dat hij altijd 15 min. voor show aanwezig is. Als tip, bij bevestiging duidelijker vermelden

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief