De Anders met Sander Kerstshohoho

De Anders met Sander Kerstshohoho boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Anders met Sander Kerstshohoho.

  • 1 x 30 minuten : € 750,00
  • 1 x 45 minuten : € 0,00 (795)
  • Reiskosten: inclusief
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Een Unieke Kerstshow met Sander

Deze show is anders dan de gemiddelde kerstshow en dat laten we graag aan u zien. Deze interactieve en magische voorstelling bevat onder andere een kerstmedley en een komische goochelshow. De kinderen die hierbij assisteren worden ook nog eens beloond met een leuk aandenken.

Hoogtepunt: Hilarische Buikspreek Act

Het hoogtepunt van deze kerstshow is echter een hilarische buikspreek act! Sander komt dus niet alleen want hij neemt Charlie, het brutale kerstelfje, mee. En dat Charlie een grappig en brutaal elfje is, merkt het publiek snel genoeg.

Ervaren en Toonaangevend Entertainer

Sander is al sinds 2005 toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke kerstshow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor even lekker gek doen.

Professioneel Uitgevoerd

De Anders met Sander Kerstshohoho is voorzien van professioneel geluid en een geluidsman. Op verzoek is deze show ook voorzien van een showdecor en podiumverlichting.

Het is mogelijk om een voorstelling te boeken zonder een bezoek van de Kerstman of om een show te boeken samen met de Kerstman inclusief een Meet & Greet. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor De Anders met Sander Kerstshohoho?

Voor meer informatie over De Anders met Sander Kerstshohoho kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Anders met Sander Kerstshohoho

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Shows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 125 mensen

Specificaties van De Anders met Sander Kerstshohoho

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Reiskosten: inclusief

Boeking of een optie plaatsen voor De Anders met Sander Kerstshohoho

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Anders met Sander Kerstshohoho kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief