Het Muzikale Cadeau - Kindershow

Het Muzikale Cadeau - Kindershow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Muzikale Cadeau - Kindershow.

  • 1 x 35 minuten : € 895,00
  • Reiskosten: inclusief
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Een Voorstelling Vol Muziek en Vrolijkheid met Melvin Kunst

U boekt hier een voorstelling vol muziek waarbij iedereen mee mag doen! Deze show is het perfecte voorprogramma voordat Sinterklaas komt en is geschikt voor iedereen van 2 tot 99 jaar. Bereid je voor op een magische en muzikale ervaring die iedereen in de feeststemming zal brengen.

Sinterklaas en Zijn Verlanglijstje vol Cadeautjes

Sinterklaas geeft elk jaar veel cadeautjes aan alle mensen, maar ik heb toch een vraag: wil de Sint zelf niet eens cadeaus? En waar houdt Sinterklaas eigenlijk van? Misschien heeft hij ook wel een verlanglijstje, net als jij! In deze hartverwarmende kindershow gaan we samen ontdekken wat Sinterklaas en zijn Pieten graag zouden willen ontvangen.
 
Samen met de kinderen gaan we een prachtig cadeau verzinnen voor Sinterklaas en al zijn Pieten! We laten onze creativiteit de vrije loop en bedenken de meest originele en bijzondere cadeaus. Hierbij is de gedachte: een herinnering geven is vaak leuker dan een fysiek cadeau en onthoudt men langer! Dit thema staat centraal in onze voorstelling en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Interactieve Muzikale Avonturen met Melvin Kunst

Onze show zit boordevol interactieve muzikale avonturen. Kinderen en volwassenen worden uitgenodigd om mee te zingen, te dansen en actief deel te nemen aan de voorstelling. Van vrolijke Sinterklaasliedjes tot nieuwe, originele nummers, er is voor ieder wat wils. Het publiek wordt meegenomen op een magische reis vol muziek, plezier en verbeelding.
 
Deze voorstelling is speciaal ontworpen om iedereen te betrekken en te vermaken. Of je nu 2 jaar oud bent of 99, er is voor ieder wat wils. De vrolijke muziek, interactieve elementen en hartverwarmende boodschap maken dit een show die iedereen zal waarderen en koesteren. Het is een feest voor de hele familie en een geweldige manier om de komst van Sinterklaas te vieren.

Duur van Het Muzikale Cadeau - Kindershow

Deze vrolijke en interactieve kindershow duurt 40 minuten. Het is de perfecte lengte om de aandacht van zowel jonge als oudere toeschouwers vast te houden en hen een onvergetelijke ervaring te bieden.

Boek Deze Unieke Kindershow

Wil je deze unieke muzikale kindershow boeken voor jouw evenement, school of feest? Neem contact met ons op voor meer informatie en om de beschikbaarheid te controleren. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke tijd te beleven waarin muziek, plezier en creativiteit hand in hand gaan!

Boeken of een optie plaatsen voor Het Muzikale Cadeau - Kindershow?

Voor meer informatie over Het Muzikale Cadeau - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Muzikale Cadeau - Kindershow

Wil je Sinterklaasshows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 186 mensen

Specificaties van Het Muzikale Cadeau - Kindershow

  • Tijdsduur: 1 x 35 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief

Boeking of een optie plaatsen voor Het Muzikale Cadeau - Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Muzikale Cadeau - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief