Bingggo - Spelshow

Bingggo - Spelshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bingggo - Spelshow.

  • 1 x 90 minuten : € 1395,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Ontdek de Wereld van Bingggo

Stap binnen in een wereld vol energie met dit sprankelende Binggo-pakket! Als doorgewinterde entertainers staan onze Binggo-maestro's garant voor een bingo-ervaring die bruisender is dan ooit tevoren. Binggo transformeert traditionele bingokaarten naar een nieuwe dimensie via een speciale website, gevuld met levendige Trivia Binggo, meezingers en sprankelende humor.

Unieke Bingggo-Beleving

Het Binggo-pakket biedt een unieke gelegenheid om samen met je publiek een onvergetelijk moment te creëren. Onze Binggo-meester leidt je door spannende rondes, waarbij elke deelnemer een unieke Binggo-kaart ontvangt. Met slechts een tik op hun smartphone zijn ze klaar om mee te spelen en te genieten van het spektakel.

Flexibiliteit en Veelzijdigheid

Of je nu een afsluiter voor je evenement zoekt, een intermezzo tussen de acts door, of een teambuildingstool om jouw publiek beter te leren kennen, Binggo past perfect bij elke gelegenheid. Mis deze kans niet en zet Binggo op je agenda voor een avond vol plezier en spanning! 

Wij begrijpen dat evenementen en teamuitjes in verschillende groepsgroottes plaatsvinden. Daarom bieden wij maatwerk en flexibiliteit om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een kleine groep vrienden hebt of een groot bedrijfsevenement organiseert, Binggo past zich aan aan jouw wensen. Aarzel niet om naar de mogelijkheden te vragen! Wacht niet langer en vraag direct een offerte aan voor jouw Bingggo-ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Bingggo - Spelshow?

Voor meer informatie over Bingggo - Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bingggo - Spelshow

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Shows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 132 mensen

Specificaties van Bingggo - Spelshow

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: Inclusief geluid

Boeking of een optie plaatsen voor Bingggo - Spelshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bingggo - Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief