Pietenfeest

Pietenfeest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pietenfeest.

  • 3 x 40 minuten : € 1150,00
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542
Maak kennis met onze bijzondere pieten, elk met hun unieke talenten die het sinterklaasfeest extra speciaal maken. Van onze acrobatiek piet op stelten tot onze glinster piet in haar blinkende wagen, ze brengen een onvergetelijke charme naar elke gelegenheid!

Acrobatiek Piet op Stelten: Hoogstaand Entertainment

Onze acrobatiek piet op stelten voegt een indrukwekkend element toe aan het feest. Met gracieuze bewegingen en ongekende acrobatische vaardigheden op stelten, brengt deze piet een spectaculaire dimensie naar het sinterklaasfeest. Een ware blikvanger die de betovering naar nieuwe hoogten tilt!

Glinster Piet in Haar Blinkende Wagen: Een Schitterende Verschijning

Ontmoet onze glinster piet, gehuld in pracht en praal, in haar blinkende wagen. Een schitterende verschijning die de magie van het sinterklaasfeest belichaamt. Met glinsterende kostuums en een stralende persoonlijkheid voegt deze piet een extra dosis glamour toe aan het festijn.

Magische Sfeer, Lachende Gezichten

De sfeer die onze pieten creëren is betoverend, doordrenkt van magie en pracht. Het pietenfeest brengt geluk op de gezichten van jong en oud. Met vrolijke liedjes en heerlijke lekkernijen wordt het een vreugdevol festijn. Samen vieren deze swingende pieten het sinterklaasfeest op een onvergetelijke en feestelijke manier.

Stijlvolle Optocht en Gezellige Deuntjes

Rijdend in stijl en versierd met schitterende cadeautjes, brengen onze pieten een feestelijke sfeer naar elke locatie. Vanuit het (elektrische) autootje weerklinken de gezelligste sinterklaasdeuntjes, waardoor de feestvreugde wordt versterkt. Een betoverende toevoeging aan uw evenement!

Boeken of een optie plaatsen voor Pietenfeest?

Voor meer informatie over Pietenfeest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pietenfeest

Wil je Sinterklaas Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Animatie & Straattheater om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 644 mensen

Specificaties van Pietenfeest

  • Tijdsduur: 3 x 40 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Pietenfeest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pietenfeest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief