Pietter en de Leerling Piet

Pietter en de Leerling Piet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pietter en de Leerling Piet.

  • 1 x 50 minuten : € 795,00
  • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Drachten (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Pietter, de ervaren helper van Sinterklaas, heeft al meerdere jaren zijn kunsten laten zien in Nederland. Dit jaar brengt hij echter een opwindende toevoeging met zich mee: een Piet In Opleiding, oftewel een PIO. De verwachtingen zijn hooggespannen, want het is de bedoeling dat de PIO dit jaar zijn pietendiploma behaalt. Maar helaas begint Pietter zich zorgen te maken wanneer de PIO veel te laat arriveert. De klok tikt, en de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest moeten in volle gang zijn!

Ideaal als voorprogramma voor de aankomst van sint

Een pietendiploma behalen is geen eenvoudige taak. Het vereist beheersing van diverse vaardigheden en tradities die horen bij het magische feest van Sinterklaas. Strooien van pepernoten met precisie, het vakkundig vullen van schoentjes, het nauwkeurig gooien van cadeautjes door de schoorsteen, en niet te vergeten, het enthousiast en harmonieus zingen van traditionele Sinterklaasliedjes zijn enkele van de essentiële elementen die bijdragen aan het behalen van het felbegeerde diploma.

Wanneer de PIO eindelijk arriveert, is er geen tijd te verliezen. De opleiding begint meteen, en Pietter is vastberaden om zijn kennis en ervaring over te dragen aan de leerling. Maar er is een twist: dit jaar wordt de hulp van het publiek ingeschakeld om de PIO te begeleiden op zijn avontuurlijke reis naar het pietendiploma.

Interactieve show voor het publiek

Deelnemers worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan de verschillende activiteiten, zoals het verspreiden van pepernoten, het klaarzetten van schoentjes, en het zorgen voor een warm welkom voor Sinterklaas en zijn Pieten. Samen kunnen ze ervoor zorgen dat de PIO alle benodigde vaardigheden ontwikkelt en het pietendiploma met glans behaalt.

Dus, trek je pietenmuts op, oefen je zangkunsten en bereid je voor op een betoverende reis vol magie, traditie en plezier. Samen met Pietter en de PIO maken we er dit jaar een onvergetelijk Sinterklaasfeest van!

Boeken of een optie plaatsen voor Pietter en de Leerling Piet?

Voor meer informatie over Pietter en de Leerling Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pietter en de Leerling Piet

Wil je Sinterklaasshows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 994 mensen

Specificaties van Pietter en de Leerling Piet

  • Tijdsduur: 1 x 50 minuten
  • Decor: Klein decor
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Drachten (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Pietter en de Leerling Piet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pietter en de Leerling Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief