Santa on the Road

Santa on the Road boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Santa on the Road.

  • 2 x 45 min. binnen 3 uur : € 925,00
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Stel je voor: een racende kerstman op volle snelheid, beladen met een koffer vol cadeaus en een kar vol met vrolijke verrassingen! Deze wervelende kerstman gaat niet alleen met een grap en een grol in gesprek over de betekenis van Kerstmis, maar hij jongleert ook vakkundig met cadeaus en kerstgedachten.

De Kerstman op een eenwieler, dat heb je hoogstwaarschijnlijk nog nooit gezien

Deze interactieve kerstman houdt van een goed gesprek en nodigt het publiek uit om samen met hem terug te denken aan waar Kerstmis nu eigenlijk echt over gaat. Met zijn humor en enthousiasme brengt hij een lach op de gezichten van jong en oud.

Maar let op, want deze kerstman heeft haast! Terwijl hij zich een weg baant door het feestelijke gedruis, kan het zomaar zijn dat hij bijna uit de bocht vliegt. Maar geen zorgen, met een vrolijke 'Hoooohooo!' roept hij zichzelf tot de orde en racet hij verder om zijn kerstinkopen te doen.

En als laatste toevoeging draakt deze kerstman ook kerstmuziek met zich mee, voor de echte feestelijke deuntjes.

Een feestelijke acrobatische Kerst act

Breng deze racende kerstman naar uw evenement en laat hem de feestvreugde vergroten met zijn snelheid, humor en interactieve charme. Neem contact met ons op om deze levendige kerstman naar uw locatie te halen en voeg een dosis vrolijkheid en kerstgezelligheid toe aan uw festiviteiten.

Boeken of een optie plaatsen voor Santa on the Road?

Voor meer informatie over Santa on the Road kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Santa on the Road

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Kerst Attracties om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1013 mensen

Specificaties van Santa on the Road

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 3 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Santa on the Road

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Santa on the Road kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief