Mikky & Friends: Een Magisch Avontuur exclusief te boeken bij JB Productions

24/11/2023

Wij bij Artiestenbureau JB Productions zijn verheugd om de nieuwste aanwinst in ons aanbod te presenteren: Mikky & Friends! Deze betoverende interactieve kindershow neemt jong en oud mee op een magisch avontuur, geleid door Mikky, het jonge paarse leeuwtje met grote dromen en een nog groter hart.

Het Ontstaan van 'De Leeuwendans'

Ontmoet Mikky, het paarse leeuwtje dat droomde van dansen en zingen. Zijn brul werd steeds muzikaler, en zo ontstond 'De Leeuwendans'. Vandaag vieren we een bijzonder moment, want de single 'De Leeuwendans' is officieel gereleased bij platenmaatschappij Berk Music. Deze meeslepende melodie neemt kinderen mee op een muzikale reis, waar dans en droom samenkomen.

Mikky's Wereld: Dansen, Zingen, en Ondeugende Streken

Mikky, de zingende leeuw, nodigt iedereen uit met een brullend "Hé hallo, kom erbij!" Zijn interactieve show brengt de 'Leeuwenpolonaise' op gang, terwijl iedereen uit volle borst meezingt met 'Mikky, wat doe je raar'. De ondeugende leeuw betrekt alle kinderen bij zijn show, met spannende battles waar ze hun talenten kunnen tonen.
 
Mikky & Friends zorgen voor één groot feest, een beleving die je niet wilt missen. Eenmaal thuis kun je nog nagenieten, want zoals Mikky altijd enthousiast zegt: "We dansen altijd door." Beleef de magie van Mikky & Friends en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Agenda Geopend: Boek Exclusief via Artiestenbureau JB Productions

De agenda voor Mikky & Friends is geopend, en boekingen verlopen exclusief via Artiestenbureau JB Productions. Mis niet de kans om dit unieke avontuur naar jouw evenement te brengen. Neem contact met ons op en laat Mikky & Friends jouw feest onvergetelijk maken! JB Productions is trots om deze interactieve kindershow te vertegenwoordigen en kijkt ernaar uit om samen met Mikky en zijn vrienden vele harten te veroveren.

Boeking of een optie plaatsen voor Mikky & Friends

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mikky & Friends kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief