Kerstdanseres op bal

Kerstdanseres op bal boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kerstdanseres op bal.

  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 795,00
  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 1195,00 (Duo variant)
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Het spelende kerstvrouwtje is niet zomaar een kerstact; ze is de belichaming van de feestelijke kerstsfeer. Met een reusachtige rode kerstbal van maar liefst 70 cm in diameter, vormt ze het stralende middelpunt van elk kerstevenement. De kerstvrouw is als een sprankelende ster aan de kersthemel, die haar kunsten vertoont op een bedwelmende melodie van vrolijke kerstmuziekjes. Haar betoverende dans en evenwichtskunsten zorgen ervoor dat het publiek vol verbazing toekijkt terwijl ze de bal bedwingt.

Deze danseres voert een act op vanaf haar bal

Wat deze kerstact zo bijzonder maakt, is de interactie met het publiek. De kerstvrouw daagt jong en oud uit om deel te nemen aan haar spel. Durf je achter de reusachtige bal te verschuilen terwijl de kerstvrouw vrolijk om je heen danst? Of misschien ben je avontuurlijk genoeg om over de bal te rollen en je evenwicht te testen. En voor degenen die de ultieme uitdaging aandurven, nodigt de kerstvrouw je zelfs uit om bovenop de bal te lopen, waarbij ze je stap voor stap begeleidt.

Ook beschikbaar als Duo!

De toevoeging van het spelende kerstvrouwtje aan je kerstevenement is niet alleen leuk en interactief, maar zorgt ook voor een onvergetelijke kerstsfeer. De mix van plezier en verwondering zorgt ervoor dat mensen met een glimlach op hun gezicht en warme kerstherinneringen in hun hart vertrekken. Dus, wie durft de uitdaging aan om deel te nemen aan dit betoverende kerstspel?

 

Boeken of een optie plaatsen voor Kerstdanseres op bal?

Voor meer informatie over Kerstdanseres op bal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kerstdanseres op bal

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Animatie om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1103 mensen

Specificaties van Kerstdanseres op bal

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur, 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Kerstdanseres op bal

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kerstdanseres op bal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief