Kerst Acrobatiek

Kerst Acrobatiek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kerst Acrobatiek.

  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 1195,00
  • 2 x 50 minuten : € 1195,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

De Kerst Acrobatiek act brengt een vleugje betovering en spektakel naar jouw kerstevenement. Deze charmante kerstvrouw en haar kerstelf zijn niet alleen visueel verbluffend, maar voeren ook adembenemende acrobatische stunts uit. Hun optredens omvatten elegante dansjes vermengd met indrukwekkende luchtacrobatiek.

Kerst acrobaten doen de vetste stunts

Terwijl ze door de straten dartelen en soms zelfs bovenop een kerstelf balanceren, wordt het publiek uitgedaagd om mee te doen aan de opwinding. Deze interactieve benadering zorgt voor een betrokken en enthousiast publiek dat zich midden in de kerstvreugde waant.

De Kerst Acrobatiek act is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een hartverwarmende en opwindende toevoeging aan elk kerstfeest. Het publiek zal worden geboeid door de acrobatische kunsten en de charme van de kerstvrouw en haar elf, en ze zullen zeker nog lang napraten over dit unieke kerstentertainment.

Boeken of een optie plaatsen voor Kerst Acrobatiek?

Voor meer informatie over Kerst Acrobatiek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kerst Acrobatiek

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Kerst Attracties om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1146 mensen

Specificaties van Kerst Acrobatiek

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur, 2 x 50 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Kerst Acrobatiek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kerst Acrobatiek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief