Kerstman en Kerstvrouw op Stelten

Kerstman en Kerstvrouw op Stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kerstman en Kerstvrouw op Stelten.

  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 1195,00
  • 2 x 50 minuten : € 1195,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

De Kerstman en Kerstvrouw op stelten brengen niet alleen een feestelijke sfeer met zich mee, maar voegen ook een vleugje magie en verwondering toe aan jouw kerstevenement. Deze imposante figuren zijn niet te missen en zorgen voor een onmiddellijke betrokkenheid van het publiek. Ze nodigen jong en oud uit om deel te nemen aan de festiviteiten, handen te schudden en de warmte van het kerstseizoen te voelen.

De Kerstman en kerstvrouw delen lekkers uit vanuit hoog

Hun aanwezigheid is niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook interactief en hartverwarmend. Ze delen vrolijke kerstgroeten uit en nemen graag de tijd om met gasten te praten en hun kerstwensen te horen. Dit maakt hen tot ware publieksfavorieten en geeft een extra dimensie aan jouw kerstevenement.

Daarnaast voegen de Kerstman en Kerstvrouw op stelten een vleugje winterse magie toe door af en toe een plaatselijke sneeuwbui te creëren. Dit zorgt niet alleen voor prachtige foto's, maar geeft ook het gevoel dat je je in een sprookjesachtige winterwereld bevindt. Het publiek zal versteld staan van deze betoverende kerstact en er nog lang over napraten.

Boeken of een optie plaatsen voor Kerstman en Kerstvrouw op Stelten?

Voor meer informatie over Kerstman en Kerstvrouw op Stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kerstman en Kerstvrouw op Stelten

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Kerst Attracties om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 935 mensen

Specificaties van Kerstman en Kerstvrouw op Stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur, 2 x 50 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Kerstman en Kerstvrouw op Stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kerstman en Kerstvrouw op Stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief