De Kerstman komt langs

De Kerstman komt langs boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Kerstman komt langs.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 750,00
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Dodewaard (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

De kerstman is weer onderweg vanuit zijn gezellige huis op de Noordpool, en hij kan zomaar op jouw evenement of in jouw winkelcentrum verschijnen! Wanneer de kerstman verschijnt, lichten de ogen van kinderen op en hoor je ze vol verbazing zeggen: "Kijk, mama, de kerstman!"

De Kerstman op Bezoek: Een Magisch Moment voor Iedereen!

De Kerstman loopt rond en verspreidt de magie en vreugde van de feestdagen. Kinderen en volwassenen kunnen met hem op de foto gaan, een dikke knuffel geven en natuurlijk hun persoonlijke kerstwens aan hem vertellen. Hij luistert aandachtig en zorgt ervoor dat iedereen in de kerststemming komt. Zijn vrolijke "Ho Ho Ho" is aanstekelijk en brengt glimlachen op de gezichten van iedereen die hij ontmoet.

Een Onvergetelijke Ervaring

De aanwezigheid van de Kerstman voegt een vleugje betovering toe aan elk evenement. Zijn vriendelijkheid en warmte verspreiden de kerstgeest en herinneren ons eraan waar deze tijd van het jaar echt om draait: samenzijn, vreugde en delen. Dus laat de Kerstman jouw evenement of winkelcentrum oplichten en creëer onvergetelijke herinneringen voor jong en oud.

Boek de Kerstman nu voor een magisch kerstseizoen!

Boeken of een optie plaatsen voor De Kerstman komt langs?

Voor meer informatie over De Kerstman komt langs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Kerstman komt langs

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerstman op bezoek om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1852 mensen

Specificaties van De Kerstman komt langs

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Dodewaard (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Kerstman komt langs

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Kerstman komt langs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief