4 op een rij Pieten

4 op een rij Pieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van 4 op een rij Pieten.

  • 3 x 30 min. binnen 3½ uur : € 995,00
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Herinner je je nog de dagen dat je vier-op-een-rij speelde? Nu kun je dit tijdloze spel in een grotere en levendige versie ervaren, met een sinterklaastwist! Ons 'Vier-op-een-rij met Pieten' is een van de vele unieke games die we bieden als gaming entertainment op evenementen. Dit levensgrote 4-op-een-rij spel is een fantastische manier om wat vrolijkheid toe te voegen aan jouw evenement, en het is geschikt voor zowel jong als oud. Het is perfect om als gezin te spelen, vooral in deze speciale sinterklaaseditie!

Hoe het Werkt

Tijdens jouw evenement zijn er twee Pieten die het 'Vier-op-een-rij met Pieten' spel begeleiden. Met meer dan 300 kostuums tot onze beschikking, passen wij ons graag aan naar jouw wensen om bij de sfeer van het evenement te passen. De Pieten zorgen voor enthousiaste begeleiding en maken het spelen van het spel nog leuker.

Vier-op-een-rij met Pieten: Plezier voor de Hele Familie

Vier-op-een-rij met Pieten is niet zomaar een spel. Het is een geweldige aanvulling op je Sinterklaasviering. Terwijl kinderen zich vermaken met het spel, kunnen volwassenen genieten van de nostalgische herinneringen aan dit klassieke spel. Het maakt jouw Sinterklaasviering nog specialer.

Combineer met Andere Acts

Deze activiteit kan naadloos worden gecombineerd met andere acts in ons assortiment om jouw evenement nog gevarieerder en vermakelijker te maken.

Voeg het 'Vier-op-een-rij met Pieten' toe aan jouw evenement en beleef plezier voor de hele familie. Een schot van nostalgie en vermaak gegarandeerd!

Boeken of een optie plaatsen voor 4 op een rij Pieten?

Voor meer informatie over 4 op een rij Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor 4 op een rij Pieten

Wil je Sinterklaas Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Attracties om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1380 mensen

Specificaties van 4 op een rij Pieten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor 4 op een rij Pieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 4 op een rij Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief