De kerstman & Rudolf

De kerstman & Rudolf boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De kerstman & Rudolf.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 995,00
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Dodewaard (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

De Kerstman arriveert niet alleen, maar hij wordt vergezeld door zijn trouwe vriendje Rudolf. Dit duo vormt een unieke en hoogwaardige act bij jouw kerstevenement. De prachtige en levensgrote pop Rudolf wordt bespeeld door een ervaren poppenspeler. Een unieke meet & greet voor jong en oud!

De kerstman komt langs met zijn trouwe rendier Rudolf

Oog in oog staan met de Kerstman en zijn leukste rendier Rudolf is een unieke beleving op uw kersevent die uw gasten niet mogen missen! Wist je dat Rudolf dol is op warme winter knuffels? Het rendier met de rode neus kan geen genoeg krijgen van knuffels.

In sets van 4 x 30 minuten binnen 4 uur mengt dit vrolijke duo zich in de menigte. Met name voor kinderen is een ontmoeting met het trouwe rendier Rudolf een herinnering die ze niet snel zullen vergeten.

Kerstman solo ook mogelijk op aanvraag

 

Boeken of een optie plaatsen voor De kerstman & Rudolf?

Voor meer informatie over De kerstman & Rudolf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De kerstman & Rudolf

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Kerst Attracties om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1129 mensen

Specificaties van De kerstman & Rudolf

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Dodewaard (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De kerstman & Rudolf

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De kerstman & Rudolf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief