Zingende Pinguïns

Zingende Pinguïns boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zingende Pinguïns.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 1095,00
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Dodewaard (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Deze muzikale vrienden zingen de pegels van het dak! In interactieve en vrolijke minishows zingen ze de leukste kersthits afgewisseld met grappige sketches. De komische benadering maakt deze act een geliefde pubiekstrekker voor jong en oud.

Een muzikale kerstact vol hilariteit

De pinguïns komen tot leven dankzij de twee poppenspelers. Gekleed in prachtige kostuums nemen deze twee reizende pinquins je mee op een muzikaal avontuur over de wereld. Van het Spaanse Feliz Navidad tot Mariah Carey in Amerika: deze pinguïns zijn overal geweest. 

Tijdens hun lange reis naar dit kerstevenement hebben pinguïns Pim & Wim van alles meegemaakt. Vanaf hun ijzige uitvalsbasis vertellen ze grappige anekdotes en zingen ze de leukste kersthits in tien minuten durende minishows. De act is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de mobiele accu speaker die in de mand verstopt zit. Voor de visboer kan deze act een uitdaging zijn! ;-) Een hoogwaardige act en een echte publiekstrekker.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Zingende Pinguïns?

Voor meer informatie over Zingende Pinguïns kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zingende Pinguïns

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Kerst Attracties om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1426 mensen

Specificaties van Zingende Pinguïns

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Dodewaard (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Zingende Pinguïns

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zingende Pinguïns kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief