De Uitdeelpieten

De Uitdeelpieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Uitdeelpieten.

  • 3 x 30 min. binnen 3½ uur : € 925,00
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

De Uitdeelpieten zijn de perfecte aanvulling voor jouw evenement, winkelcentrum of school. Deze twee vrolijke dames verspreiden niet alleen lekkernijen, maar ook een flinke dosis vreugde en gezelligheid. Of het nu gaat om snoep, pepernoten, of andere traktaties, De Uitdeelpieten hebben altijd iets lekkers bij de hand om uit te delen. Kinderen en volwassenen zullen dol zijn op deze zoete verrassingen.

Een Glimlach op Ieders Gezicht

Maar dat is niet alles. De Uitdeelpieten zijn ware entertainers. Ze gaan met het publiek in interactie, maken grapjes en zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach op het gezicht huiswaarts keert.

Als je op zoek bent naar een manier om jouw evenement extra speciaal te maken, aarzel dan niet om De Uitdeelpieten te boeken. Hun aanwezigheid zorgt voor een onvergetelijke ervaring en maakt jouw evenement nog gezelliger.

De Uitdeelpieten: Breng een Glimlach op Ieders Gezicht!

Wil je dat jouw evenement of bijeenkomst nog leuker wordt? Boek De Uitdeelpieten en laat hen de sfeer verhogen met hun lekkernijen en vrolijke persoonlijkheden. Ze zijn klaar om iedereen een geweldige tijd te bezorgen!

Boeken of een optie plaatsen voor De Uitdeelpieten?

Voor meer informatie over De Uitdeelpieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Uitdeelpieten

Wil je Sinterklaas Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Traktaties om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1049 mensen

Specificaties van De Uitdeelpieten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Uitdeelpieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Uitdeelpieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief