De Koele Pietenband

De Koele Pietenband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muzikaal Entertainment voor Sint en Kerst. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Koele Pietenband.

  • 1 x 15 minuten : € 1050,00 (Langere tijdsduur, prijs op aanvraag)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

De Koele Pietenband: Sinterklaas Muzikaal Vermaak voor Elk Evenement!

De gezelligste tijd van het jaar komt eraan, en wat is Sinterklaas zonder muziek en plezier? Maak je Sinterklaasevenement extra bijzonder met De Koele Pietenband, een vrolijke groep muziekpieten die de leukste Sinterklaasliedjes spelen op een scala aan instrumenten.

Een Swingende Sinterklaaservaring

Met maar liefst 9 enthousiaste pieten brengen ze de echte Sinterklaasstemming naar jouw evenement. Samen klinken ze als een echt muzikaal feest. Deze muzikale pieten zijn niet alleen geweldig voor het verwelkomen van Sinterklaas, maar ze kunnen ook de sfeer verhogen op bedrijfsevenementen, in winkelcentra, en nog veel meer.

Jouw Evenement, Jouw Aantal Pieten

Bij JB Productions begrijpen we dat geen evenement hetzelfde is. Daarom kun je zelf bepalen hoeveel pieten je wilt boeken voor jouw speciale gelegenheid. Of je nu een intiem feest viert of een grootschalig bedrijfsevenement organiseert, de Koele Pietenband past zich aan jouw wensen aan.

Boek de Koele Pietenband Nu!

Wacht niet langer en maak je Sinterklaasevenement compleet met de aanstekelijke deuntjes van de Koele Pietenband. Deze muzikale pieten brengen gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Boek deze vrolijke act nu bij JB Productions en geef je evenement de perfecte muzikale noot!

LET OP: De koele pietenband is te boeken met een tijdsduur VANAF +-1x15 min. Tijdsduren langer als deze zijn uiteraard te bespreken!

Boeken of een optie plaatsen voor De Koele Pietenband?

Voor meer informatie over De Koele Pietenband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Koele Pietenband

Wil je Muzikaal Entertainment voor Sint en Kerst inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasmuziek - Orkesten om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1360 mensen

Specificaties van De Koele Pietenband

  • Tijdsduur: 1 x 15 minuten
  • Begeleiding: 9 personen

Boeking of een optie plaatsen voor De Koele Pietenband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Koele Pietenband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief