Ozosnel - Het paard van Sinterklaas

Ozosnel - Het paard van Sinterklaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ozosnel - Het paard van Sinterklaas.

  • 1 x 45 minuten : € 1295,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf 's-Hertogenbosch (v.v.).
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Maak kennis met Ozosnel, het trouwe paard van Sinterklaas, dat op een bijzondere manier tot leven komt! Deze betoverende verschijning heeft tijdelijk zijn taken voor de Sint even gepauzeerd om samen met de kinderen de vrolijkste Sinterklaasliedjes te zingen.

Samen Met Paardenpiet en Stalknecht

Vanuit zijn gezellige stal zal Ozosnel vergezeld worden door niemand minder dan Paardenpiet of de vriendelijke stalknecht. Samen met hen zorgt hij voor een onvergetelijke ervaring waarbij de kinderen de kans krijgen om de leukste spelletjes te spelen, liedjes te zingen en spannende verhaaltjes te horen.

Een 45-Minuten Durende Show vol Voorpret

In een boeiende show van 45 minuten zal Ozosnel, samen met de vrolijke stalknecht, de kinderen voorbereiden op de komst van Sinterklaas. De show, inclusief geluid tot 100 personen, zorgt voor een interactieve en leerzame ervaring waarbij plezier en voorpret centraal staan.

Magische Herinneringen: Op de Foto met Ozosnel

Na afloop van de show hebben de kinderen de mogelijkheid om hun magische ontmoeting met Ozosnel vast te leggen. Op de foto met dit betoverende paard van Sinterklaas, een herinnering om voor altijd te koesteren.

Ozosnel biedt een unieke en onderhoudende act waarbij live zang, poppenspel en een onweerstaanbare schattige uitstraling samenkomen. Laat je betoveren door de magie van Sinterklaas en Ozosnel, en geniet van een ervaring die jong en oud zal charmeren.

Boeken of een optie plaatsen voor Ozosnel - Het paard van Sinterklaas?

Voor meer informatie over Ozosnel - Het paard van Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ozosnel - Het paard van Sinterklaas

Deze act is bekeken door 223 mensen

Specificaties van Ozosnel - Het paard van Sinterklaas

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf 's-Hertogenbosch (v.v.).

Boeking of een optie plaatsen voor Ozosnel - Het paard van Sinterklaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ozosnel - Het paard van Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief