Het Winterse Trio

Het Winterse Trio boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winter Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Winterse Trio.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 1595,00
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Maak kennis met ons gezellige Kerst Trio, dat jouw evenement omtovert tot een waar winterparadijs. Al van ver afkomen zie je de imposante Steltloper, die het publiek betovert met zijn prachtige verschijning.

Speel het betoverende bibberspiraal spel

Bij aankomst kun je direct deelnemen aan het betoverende bibberspiraal spel. Durf jij de uitdaging aan te gaan en je hand zo stabiel mogelijk door het kronkelende parcours te loodsen? Een spel vol spanning en plezier voor jong en oud.

Geniet van heerlijke traktaties

Als kers op de taart word je verwend met heerlijke traktaties, uitgedeeld door één van onze charmante dames. Zij zorgen voor een warme en gastvrije sfeer, waarbij jouw genot centraal staat. Laat je verrassen door de lekkernijen die zij met liefde uitdelen.

Gezellig Kerst Trio: Een verwennerij voor jouw Evenement

Wij nemen de zorg voor de traktaties volledig uit handen, zodat jij je kunt focussen op een gezellig en geslaagd evenement. Laat het Kerst Trio jou en je gasten betoveren met winterse blijheid en geniet samen van een onvergetelijke tijd. Een echte verwennerij voor jouw evenement.

Laat dit gezellige Kerst Trio jouw evenement omtoveren tot een betoverend winterparadijs. Beleef samen plezier, spanning en genot, en geniet van een warme sfeer vol winters geluk.

 

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Het Winterse Trio?

Voor meer informatie over Het Winterse Trio kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Winterse Trio

Wil je Winter Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winter Traktaties om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1704 mensen

Specificaties van Het Winterse Trio

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Trio
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Het Winterse Trio

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Winterse Trio kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief