De Magie Piet

De Magie Piet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Magie Piet.

  • 1 x 30 minuten : € 550,00 (exclusief BTW en BUMA)
  • Reiskosten: € 0,27 per km. vanaf Giessen (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Welkom bij MagiePiet, dé bron van betoverend entertainment voor jouw magisch Sinterklaasfeest! Laat je meevoeren naar een wereld vol verwondering en plezier met de verrassende goocheltrucs en interactieve optredens van MagiePiet.

Betoverend Entertainment voor een Magisch Sinterklaasfeest

Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkend voorprogramma of een magische toevoeging aan het bezoek van Sinterklaas, MagiePiet zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Met zijn magische vaardigheden betovert hij zowel kinderen als volwassenen en zorgt hij voor een lach op ieders gezicht. Boek vandaag nog en laat de magie tot leven komen op jouw Sinterklaasfeest!

Een sinterklaaswereld vol verwondering

Laat je betoveren door MagiePiet en geniet van een onvergetelijke ervaring. Zijn magische vaardigheden en interactieve performances nemen zowel kinderen als volwassenen mee in een wereld vol verwondering. Met MagiePiet op jouw evenement ben je verzekerd van entertainment van topniveau.

Kies voor een betoverend voorprogramma met MagiePiet en laat de magie tot leven komen. Neem vandaag nog contact met ons op om MagiePiet te boeken en maak van jouw Sinterklaasfeest een magisch spektakel!

 

Boeken of een optie plaatsen voor De Magie Piet?

Voor meer informatie over De Magie Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Magie Piet

Wil je Sinterklaasshows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Goochelshows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1631 mensen

Specificaties van De Magie Piet

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Reiskosten: € 0,27 per km. vanaf Giessen (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Magie Piet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Magie Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief