de Zingende Pieten - Sinterklaasshow

de Zingende Pieten - Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van de Zingende Pieten - Sinterklaasshow.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00 (exclusief BTW en BUMA exclusief geluid)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Ben je opzoek naar een (S)interactieve opwarm show voordat de sint komt met veel fun, vrolijke muziek, energie en spektakel?

Wil jij zingen, dansen zingen en springen?! Boek dan onze geweldige meezingshow! Onze zingende pieten hebben geweldige liedjes voor jullie klaarstaan, lekker dansen dus! 

Interactieve sinterklaasshow

Paniek! Het grote Sinterklaasliedjes boek is verdwenen, zonder liedjesboek geen optreden! Samen met de kids proberen de zingende Pieten het liedjesboek terug te vinden...

Doormiddel van een leuke verhaallijn in een theatrale setting wordt er een avontuur beleefd wat de kids niet snel meer zouden vergeten. Deze (S)interactieve sinterklaasshow is voor alle leeftijden en een prima warming up show om de kids te enthousiasmeren voordat de Sint komt.

Boeken of een optie plaatsen voor de Zingende Pieten - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie over de Zingende Pieten - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor de Zingende Pieten - Sinterklaasshow

Deze act is bekeken door 179 mensen

Specificaties van de Zingende Pieten - Sinterklaasshow

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten

Boeking of een optie plaatsen voor de Zingende Pieten - Sinterklaasshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van de Zingende Pieten - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief