Acropieten - Sinterklaasact

Acropieten - Sinterklaasact boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Acropieten - Sinterklaasact.

  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 1195,00
  • 2 x 50 minuten : € 1195,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Bent u op zoek naar een spectaculaire en adembenemende act voor uw Sinterklaasviering? Maak kennis met de Acropieten, de meest acrobatische hulpjes van Sinterklaas!

De Acropieten hebben vele trucs op zak

Deze jonge en energieke pieten zijn ware atleten en hebben de meest indrukwekkende acrobatische moves in huis. Ze springen, draaien en balanceren als geen ander en weten het publiek keer op keer te verrassen. Met hun lenigheid, kracht en elegantie brengen ze de Sinterklaasviering naar een hoger niveau. De Acropieten zijn niet alleen ongelooflijk getalenteerd, maar ook ontzettend interactief. Ze vinden het geweldig om het publiek bij hun act te betrekken en zullen dan ook niet schromen om u uit te nodigen voor een dansje, een handstand of een salto. En het mooie is: het maakt niet uit of u jong of oud bent, iedereen kan meedoen!

Of u nu een Sinterklaasviering organiseert op school, in een theater of in een winkelcentrum, de Acropieten zijn de perfecte toevoeging aan uw programma. Met hun spetterende act weten ze jong en oud te vermaken en laten ze een onvergetelijke indruk achter.

Indrukwekkend en leuk, De Acropieten

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke en adembenemende act voor uw Sinterklaasviering, dan zijn de Acropieten de juiste keuze. Boek ze vandaag nog en laat uw gasten genieten van een onvergetelijke en interactieve Sinterklaasbeleving.

-Deze act is alleen beschikbaar met roetveegpieten
-Deze act is beschikbaar in geel-blauw of bruin-gouden pakken

Boeken of een optie plaatsen voor Acropieten - Sinterklaasact?

Voor meer informatie over Acropieten - Sinterklaasact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Acropieten - Sinterklaasact

Wil je Sinterklaas Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Zwarte Pieten Acts om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2204 mensen

Specificaties van Acropieten - Sinterklaasact

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur, 2 x 50 minuten
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Acropieten - Sinterklaasact

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Acropieten - Sinterklaasact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief