De avonturen van Epke - Sinterklaasshow en Meet & Greet

De avonturen van Epke - Sinterklaasshow en Meet & Greet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De avonturen van Epke - Sinterklaasshow en Meet & Greet.

  • 1 x 60 min. + 20 min. meet & greet : € 2295,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Live met de Sint!

Epke en Tom zijn helemaal klaar voor de komst van Sinterklaas. De stoel is versierd en de vloer is geveegd. Er is zelfs nog tijd voor een paar liedjes over de spannende avonturen van Epke en Tom voordat Sinterklaas arriveert.  Maar dit plannetje lijkt in de soep te lopen wanneer Zing Piet veel te vroeg aan komt met een heel eigen plan voor de show. Een show met hem in de hoofdrol in plaats van Sinterklaas.
 
Zing Piet heeft zelfs al een heel concert voorbereid met 80 liederen uit de Italiaanse opera! Daar zitten Epke, Tom en de kinderen natuurlijk helemaal niet op te wachten. En dan lijkt door de acties van Zing Piet ook Sinterklaas de weg nog eens kwijt te zijn! Als dit maar goed afloopt.

Een vrolijke Sinterklaasshow voor jong en oud

De show is geproduceerd door Talevision Entertainment en richt zich op kinderen van 4 t/m 8 jaar en natuurlijk hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. De show zit boordevol originele liedjes als ‘Spookkasteel aan Zee’ en ‘Alles Kan!’. Ook hoor je allerlei nieuwe Sinterklaasliedjes zoals ‘De Pietendans’ en ‘De Liefste van de Wereld!’.

In de show wisselen humor, spanning, dans en avontuur elkaar af, waardoor het voor ieder kind een leuke, grappige en vrolijke voorstelling is. De show is geschikt vanaf een groep zo klein als 30 kinderen, tot groepen groter dan 300 kinderen. Onze techniek schaalt hierbij gemakkelijk mee. De show kan worden gespeeld bij bedrijven, scholen, gemeenten en andere instanties.

Meet & Greet met Epke, Tom en Sinterklaas

Naast het vrolijke optreden met Sinterklaas, is het mogelijk om een Meet & Greet te boeken. Hierbij kunnen de kinderen alle figuren na de show nog een handje geven of met ze op de foto. Ook kan Sinterklaas bijvoorbeeld nog cadeautjes uitdelen aan de kinderen.

Prentenboek van Epke en Tom cadeau geven?

Maak de show nog specialer voor de kinderen door ze een avontuurlijk Prentenboek of doeboek van Epke en Tom cadeau te doen. Wij zorgen dat deze boeken 1 maand voor de show worden geleverd. Zo leren de kinderen Epke en Tom al kennen voor de show begint en kunnen ze hun helden daarna in levende lijve zien!

Kijk verder naar ons aanbod voor nog meer kindershows

Boeken of een optie plaatsen voor De avonturen van Epke - Sinterklaasshow en Meet & Greet?

Voor meer informatie over De avonturen van Epke - Sinterklaasshow en Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De avonturen van Epke - Sinterklaasshow en Meet & Greet

Wil je Sinterklaasshows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2874 mensen

Specificaties van De avonturen van Epke - Sinterklaasshow en Meet & Greet

  • Tijdsduur: 1 x 60 min. + 20 min. meet & greet
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 350 personen
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Biografie van De avonturen van Epke - Sinterklaasshow en Meet & Greet

Meer over De Avonturen van Epke!

' Tom, Avonturentijd! ' Als je die kreet hoort, weet je dat er een spannend avontuur aankomt! Epke en Tom zijn al jaren beste vriendjes en beleven samen knotsgekke avonturen. Ze vlogen samen naar Mars, zochten naar het monster van Loch en bezochten zelfs de Romeinen!

De Avonturen van Epke is geschikt voor kinderen van 4 tot en met + - 8 jaar. Het neemt jonge avonturiers mee op een spannende reis over de hele wereld en zelfs terug in de tijd!

Naast Epke en Tom zijn er nog drie knotsgekke karakters die meespelen bij de avonturen. Dit zijn de komische uitvinder Buurman Bob , de verhalen verteller Juffrouw Josien en archeoloog Opa Olaf . Alle drie de karakters zijn knettergek, maar helpen Epke en Tom altijd op weg bij hun avonturen!

Wil jij mee op reis met Epke en Tom? Dat kan! Er liggen maar liefst drie spannende avonturen op je te wachten die je vandaag nog kunt bestellen! In de drie prentenboeken van De Avonturen van Epke , nemen Epke en Tom je mee op reis naar Mars, Loch Ness en zelfs de Romeinen!

Stap in en beleef samen spannende en leerzame avonturen!

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor De avonturen van Epke - Sinterklaasshow en Meet & Greet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De avonturen van Epke - Sinterklaasshow en Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief