Steltloop act - Dickens Echtpaar

Steltloop act - Dickens Echtpaar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winter Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Dickens Echtpaar.

  • 3 x 40 min. binnen 4 uur. : € 1050,00
  • 2 x 40 min. binnen 3 uur. : € 995,00
  • 1 x 60 minuten : € 980,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Koetjes, kalfjes, de nieuwste weetjes en de sappigste roddels: Dit vrolijke duo weet waar ze te vinden! Statig stappend, met hun praatjes aanpappend, flaneren ze vrolijk door de straten. Op stelten van hoge stand is dit deftige negentiende-eeuwse echtpaar uit op bruisende, bubbelende babbeltjes met het publiek. Hun aanstekelijke energie en levendige persoonlijkheden maken hen tot ware publiekslievelingen. Passanten blijven staan om te luisteren naar hun verhalen en anekdotes, en al snel worden ze meegesleept in de levendige conversatie.

Het dickens echtpaar weet zelfs in de winter harten te verwarmen

Het is moeilijk om niet verliefd te worden op dit charmante duo, met hun luchtige en vermakelijke persoonlijkheden. Hun flair voor de taal is ongeëvenaard en hun vermogen om het publiek te boeien is werkelijk indrukwekkend. Of het nu gaat om het delen van de nieuwste roddels of het bespreken van de laatste nieuwtjes, dit duo weet precies hoe ze het publiek kunnen betoveren met hun wonderlijke verhalen!

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Dickens Echtpaar?

Voor meer informatie over Steltloop act - Dickens Echtpaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Dickens Echtpaar

Wil je Winter Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winters Entertainment om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2375 mensen

Specificaties van Steltloop act - Dickens Echtpaar

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur., 1 x 60 minuten

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Dickens Echtpaar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Dickens Echtpaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief