Muziek piet

Muziek piet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Muziek piet.

  • 3 x 40 min. binnen 4 uur. : € 870,00
  • 2 x 40 min. binnen 3 uur. : € 800,00
  • Reiskosten: € 0,35 per km va. Breda (vice versa)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

De dagen worden korter en de nachten worden langer, dat kan maar één ding betekenen: de gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken! De tijd waarin we met z'n allen uitkijken naar de komst van de Goedheiligman en zijn trouwe Pieten. En wat is er nu leuker dan Sinterklaasliedjes zingen terwijl we wachten op de grote dag?

Muziek Piet zingt alle sinterklaas nummers mee

Gelukkig hoef je niet zelf te zingen, want de zingende Piet is er om jou te vermaken! Op het paard van Sinterklaasje trippelt ze vrolijk rond terwijl ze haar zoetgevooisde stem laat horen. Zachtjes gaan de paarden voetjes, trippel trappel trippel trap, en de zingende Piet zorgt ervoor dat het publiek in volle teugen kan genieten van haar prachtige stem en de bekende sinterklaasliedjes die ze zingt. Deze vrolijke en muzikale act is geschikt voor jong en oud en zorgt voor een heerlijke sfeer tijdens de sinterklaasperiode. Of je nu staat te wachten bij de intocht van Sinterklaas, of je gewoon thuis zit met het gezin, de zingende Piet zorgt ervoor dat je helemaal in de Sinterklaasstemming komt. En uiteraard is het geluid versterkt zodat iedereen kan meegenieten van dit muzikale sinterklaas entertainment

Boeken of een optie plaatsen voor Muziek piet?

Voor meer informatie over Muziek piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Muziek piet

Deze act is bekeken door 42 mensen

Specificaties van Muziek piet

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,35 per km va. Breda (vice versa)

Boeking of een optie plaatsen voor Muziek piet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Muziek piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief