Pieten Disco

Pieten Disco boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pieten Disco.

  • 3 x 40 min. binnen 4 uur. : € 1195,00
  • 3 x 40 min. binnen 4 uur. : € 1595,00 (3 disco pieten)
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Sinkerklaas is het mooiste feest van het jaar, en dat mag gevierd worden! Grijp jezelf bij je kraag, trek je foutste schoenen aan en aai jezelf over je disco-bolletje: want ‘You SHOULD Be Dancing’! Fladderend in zijn flairs houdt deze disco piet de boel en het feestje dansend draaiende door de lekkerste en bekendste sinterklaas-deuntjes door de boxen te laten druipen. Terwijl de chauffeur piet probeert het publiek niet voor hun sokken te rijden, spat elke straatsteen spontaan uit zijn voegen en verandert het in een heus sinterklaas feestje.

De pieten swingen er op los

Uitbundig uitgerust met discolichten en een rookmachine, rolt deze kleurrijke kar met een zo groot of klein fuifje als je maar wilt! Door onder andere de disco piet, dans pieten, en pieten op stelten mee te laten swingen, zet deze plaatjes draaiende parade de meest vrolijke en enthousiaste bloemetjes buiten!

Boeken of een optie plaatsen voor Pieten Disco?

Voor meer informatie over Pieten Disco kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pieten Disco

Wil je Sinterklaas Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Zwarte Pieten Acts om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2119 mensen

Specificaties van Pieten Disco

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Pieten Disco

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pieten Disco kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief