Meet & Greet Het Zandkasteel met Sinterklaas

Meet & Greet Het Zandkasteel met Sinterklaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Het Zandkasteel met Sinterklaas.

  • 1 x 45 minuten : € 1545,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1845,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Toto, Sassa en Koning Koos wonen samen met hun zeehondje Finnie in het Zandkasteel. In en rond het zandkasteel beleven ze allerlei avonturen. Toto, Sassa en Koning Koos hebben rood haar en een grote neus.

Bij het spelen valt een van hen altijd met de neus in het zand of op de grond. En als de neuzen kriebelen, dan moet alles wiebelen. Er komt dan een neuskriebeldans. Deze dans nodigt de peuter uit om zelf ook mee te dansen.

Nu is het mogelijk om Het Zandkasteel naar uw winkelcentrum of evenement te halen

Het Zandkasteel moet kinderen vooral aanzetten tot spel. Spelen is het leren ontdekken van de wereld om hen heen. Het Zandkasteel ziet het televisiekijken niet als geisoleerde activiteit, maar wil juist aanzetten tot het uitdiepen van een bepaald thema. Taalontwikkeling en sociaal- emotionele ontwikkeling verdienen hierin het grootste accent.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Het Zandkasteel met Sinterklaas?

Voor meer informatie over Meet & Greet Het Zandkasteel met Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Het Zandkasteel met Sinterklaas

Wil je Sinterklaas Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Animatie & Straattheater om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3238 mensen

Specificaties van Meet & Greet Het Zandkasteel met Sinterklaas

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Het Zandkasteel met Sinterklaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Het Zandkasteel met Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief