Rudolph de Kerstman

Rudolph de Kerstman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rudolph de Kerstman.

1 klant waardeert deze act met:
  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 695,00
  • Reiskosten: incl. 50 km. va. Zeewolde, daarna € 0,48 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542
Rudolph is een heel speciaal rendier. Hij is de grote steun en toeverlaat van de kerstman! Rudolph is dol op foto’s! Ook high-five’s uitdelen en knuffelen is hij gek op. Speciaal voor de feestdagen trekt hij het reserve jasje aan van de grote baas. Deze staat Rudolph toch veel beter? 
 
Rudolph het rendier is een bijzonder dier. Als enige van al zijn rendier-vrienden heeft hij een glanzende rode neus, wat hem uniek maakt. Rudolph is de grote steun en toeverlaat van de kerstman, en hij doet alles wat in zijn macht ligt om ervoor te zorgen dat de feestdagen soepel verlopen. Hij is verantwoordelijk voor het aanhoren van de wensen van kinderen over de hele wereld, en zorgt ervoor dat de kerstman weet wat hij moet brengen op kerstavond.

Samen op de foto met Rudolph het Rendier

Rudolph is dol op foto's, en hij geniet ervan om met kinderen op de foto te gaan. Hij geeft graag high-fives en knuffels, en is altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten. Speciaal voor de feestdagen trekt Rudolf het reserve jasje van de kerstman aan, wat hem nog beter staat dan zijn eigen vacht.
 
Rudolph is een hardwerkend rendier, en hij is dankbaar voor alles wat hij heeft. Hij weet dat hij een bijzondere rol heeft in het maken van de kerstdromen van kinderen waar, en hij geniet ervan om een positief verschil te kunnen maken in de wereld.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Rudolph de Kerstman?

Voor meer informatie over Rudolph de Kerstman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rudolph de Kerstman

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerstacties Winkelcentrum om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2143 mensen

Specificaties van Rudolph de Kerstman

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 1 acteur & 1 begeleider
  • Reiskosten: incl. 50 km. va. Zeewolde, daarna € 0,48 per km.

Reviews voor Rudolph de Kerstman

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

O.V. Bizzy Stad Terneuzen

  • Door: Martijn van Battum
  • Locatie: Terneuzen
  • Datum:

Voor herhaling vatbaar. Vriendelijk en leuke act

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Rudolph de Kerstman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rudolph de Kerstman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief