Nina the Christmas Elf

Nina the Christmas Elf boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muzikaal Entertainment voor Sint en Kerst. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nina the Christmas Elf.

  • Max 3 x 30 minuten : € 0,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Nina, the Christmas Elf. Met haar prachtige stemgeluid betovert ze iedere luisteraar. Kerstluisterliedje zijn bij haar in meer dan uitstekende handen.

Nina, was al heel jong toen ze ontdekte dat ze prachtig kon zingen en dat mensen geboeid naar haar bleven luisteren. Ze heeft zich als NinaLynn een plek in de Nederlandse Americana muziek verworven met haar heel eigen stijl.

"Ze zingt de sterren van de hemel"

Met kerst zingt ze ook de sterren van de hemel en vanaf 2022 is ze te boeken bij SintEnKerst.nl. Ze kan haar kerstliedjes afwisselen met Americanastijl cover en andere Engelstalige luisterliedjes.

Boeken of een optie plaatsen voor Nina the Christmas Elf?

Voor meer informatie over Nina the Christmas Elf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nina the Christmas Elf

Wil je Muzikaal Entertainment voor Sint en Kerst inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerstmuziek - Solo om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2965 mensen

Specificaties van Nina the Christmas Elf

  • Tijdsduur: Max 3 x 30 minuten

Boeking of een optie plaatsen voor Nina the Christmas Elf

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nina the Christmas Elf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief