Christmas & Crooning

Christmas & Crooning boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muzikaal Entertainment voor Sint en Kerst. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Christmas & Crooning.

  • 3 x 30 min. binnen 3 uur : € 595,00
  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 695,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

In de stijl van de grote bigband crooners brengt hij graag sfeer op uw Winterevenement. Zingend met zijn warme stem maakt hij graag contact met zijn publiek. Rondlopend tussen de gasten of op één vaste plek. Door zijn jarenlange ervaring als zanger heeft hij zowel nationaal als internationaal mogen zingen en entertainen op bedrijfsevenementen, huwelijken, recepties, tuinfeesten, bbq's, vrijgezellenfeestjes, lady nights of bij diners. Hij doet niks liever dan mensen een mooie avond bezorgen!"

Sfeervolle, warme klanken tijdens de kerstperiode

In december trekt Raoul het hele land door om op te treden met ‘Christmas & Crooning’. In pak of met een foute kersttrui, maar altijd met heel veel enthousiasme. Want het is echt te gek om met zingen te mogen bijdragen aan de kerstsfeer! Eigenlijk is dat ook niet zo moeilijk want de meeste mensen hebben veel zin in december. Het enige wat nog hoeft te gebeuren is de vonk die overslaat!

 

Raoul laat zich ook graag begeleiden door pianist Jelle van der Meulen en zijn samen te zien als 'Winter Songs'

Na de decembermaand komt Raoul ook graag je gasten vermaken met zijn pop, jazz en soul repertoire in een retro jasje. Tijdens een familiefeest, huwelijk, opening, receptie, bedrijfsfeest, borrel en andere gelegenheden.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Christmas & Crooning?

Voor meer informatie over Christmas & Crooning kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Christmas & Crooning

Wil je Muzikaal Entertainment voor Sint en Kerst inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerstmuziek - Solo om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2749 mensen

Specificaties van Christmas & Crooning

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3 uur, 4 x 30 min. binnen 4 uur

Boeking of een optie plaatsen voor Christmas & Crooning

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Christmas & Crooning kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief