Harley Jr. X-mas

Harley Jr. X-mas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Harley Jr. X-mas.

  • 3,5 uur inclusief pauzes : € 1450,00
  • 4 uur, inclusief pauzes : € 1695,00 (Voor bedrijfsevenementen)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Het zijn drukke tijden voor dit stel, want de feestdagen staan voor de deur. En ze moeten nog volop inkopen doen. De kerstboom, de kalkoen en een aantal cadeaus zijn al ingekocht. Het valt alleen niet mee dit allemaal te vervoeren op hun , in verhouding veel te kleine motor.

Het lijken net stripfiguren uit een Kerstfilm

Dit tot wanhoop van deze personages, die door hun maskers nog het meest aan stripfiguren uit een Kerstfilm doen denken. Ze passen zelf ook maar net op deze nostalgische mini-Harley. Hij reikt niet hoger dan de knie! Maar dit markante duo zet door, winterse omstandigheden of niet. Ze zullen dan ook niet onopgemerkt passeren. Ook van de lachsalvo’s die ze veroorzaken trekken ze zich weinig aan, ze moeten door, druk, druk, druk…

Boeken of een optie plaatsen voor Harley Jr. X-mas?

Voor meer informatie over Harley Jr. X-mas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Harley Jr. X-mas

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Animatie om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4378 mensen

Specificaties van Harley Jr. X-mas

  • Tijdsduur: 3,5 uur inclusief pauzes, 4 uur, inclusief pauzes

Boeking of een optie plaatsen voor Harley Jr. X-mas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Harley Jr. X-mas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief