Piano Pieten

Piano Pieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piano Pieten.

  • 1 x 45 minuten : € 3250,00
  • Reiskosten: € 0,85 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542
Rommel de Bommel, wat een gestommel, hoor ik me daar... de vrolijke klanken van de Te Gekke Piano Pieten?
Ervaar met al jouw medewerkers en hun gezin het allergrootste sing-a-long Sinterklaasfeest op jouw eigen bedrijfslocatie!

Haal de meest unieke Sinterklaasact van dit moment in 'huis': de Te Gekke Piano Pieten Show.

Op hun twee prachtige Pepernotenvleugels spelen de pieten op verzoek van de kinderen, en natuurlijk ook van de ouders, de meest favoriete Sinterklaasliedjes aller tijden! Het repertoire van de Piano Pieten kent geen grenzen, dus vraag maar raak.

Natuurlijk zal Sinterklaas niet ontbreken in deze show!

Na afloop kunnen de kinderen natuurlijk ook op de foto met Sint en de Piano Pieten. Daarnaast kunnen Sint en de Piano Pieten cadeautjes uitdelen aan de kinderen. De cadeautjes kunnen door ons vezorgd worden.
 
Naast het interactieve liveoptreden van de Piano Pieten bereiden zij, samen met het publiek, in afwachting van de komst van Sinterklaas, ook het grote feest voor! Alles moet helemaal pepernootperfect, tiptoptaaitaai in orde zijn! Maar, waarom maakt Politiepiet zich dan toch zo druk? Via een liveverbinding met het Pietenpolitiebureau, zichtbaar op het grote scherm, blijkt het complete chaos te zijn. Wat is daar toch aan de hand? Zullen de kinderen samen met Sinterklaas en de Piano Pieten het grote mysterie kunnen oplossen?
 
Geniet samen van vrolijke muziek, hilarische humor, gigagezellige grapjes en sensationele spanning, mét bezoek van Sinterklaas, in de allerleukste act van het jaar: De Te Gekke PianoPietenShow! 

Boeken of een optie plaatsen voor Piano Pieten?

Voor meer informatie over Piano Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piano Pieten

Wil je Sinterklaasshows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Muziekshows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5020 mensen

Specificaties van Piano Pieten

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,85 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.

Boeking of een optie plaatsen voor Piano Pieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piano Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief