Boek nu de Après Skihut Feest TV livestream voor jouw Kerstfeest

16/11/2020

We kunnen er inmiddels wel op rekenen dat er geen fysieke kerstborrels zullen zijn dit jaar. Super jammer, maar daar heeft de Après Skihut uit Rotterdam wat op gevonden. Zij bieden namelijk een online Kerstborrel aan in de vorm van de Après Skihut Feest TV livestream.

Boek de Après Skihut Feest TV livestream voor jouw alternatieve Kerstfeest

Sluit 2020 af met een knalfeest! Organiseer een kerstborrel of -feest, eindejaarsfeest of nieuwjaarsborrel voor alle medewerkers en relaties samen met de De Après Skihut Feest TV. Onze DJ, Heidi’s en skileraren bouwen exclusief voor jullie een après-ski feest op maar is online te volgende vanuit de huiskamers en vanaf werkplekken. Waar internet is, is de Après Skihut Feest TV. Beleef het echte après-ski gevoel met al je collega’s.
Zet je Peter hoedje op, hang de slingers op, maak de tafel leeg om op te dansen en feest online mee. Naar eigen voorkeur één of twee uur fun op de beeldschermen van alle medewerkers. In de voorbereiding op deze exclusieve uitzending van de Après Skihut Feest TV maken we in samenspraak een programma vol humor muziek confetti en dans.

Boeking of een optie plaatsen voor De Après Skihut Feest TV livestream

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Après Skihut Feest TV livestream kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief