De Grootse Sintshow

De Grootse Sintshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Grootse Sintshow.

  • 1 x 75 minuten : € 1895,00 (1 x 45 min. show en 1 x 30 min meet and greet)
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Amsterdam, daarna € 0,50 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

De Grootse Sintshow is een interactieve en muzikale show voor bedrijven, intochten en andere evenementen. De bekende TV Sinterklaas Bartho Braat komt met Hippe Piet, Plan Piet en presentatrice Lotte met een complete show langs om de kinderen te vermaken!

Sinterklaas is kwijt

Lotte verwelkomt Sinterklaas, Hippe Piet en Plan Piet. Althans dat was de bedoeling volgens de planning van Plan Piet. Al snel, als de Hippe Pieten binnen zijn, komen zij erachter dat ze Sinterklaas zijn kwijtgeraakt onderweg.

Lotte en de Hippe Pieten bedenken plannetjes om het feest toch door te kunnen laten gaan. Als Sinterklaas er niet is, wie van de kinderen zou dan het beste Sinterklaas kunnen vervangen? Gelukkig, voordat zij een plan bedacht hebben, komt Sinterklaas al binnen! Sinterklaas kijkt in zijn boek wie er lief zijn geweest, er wordt ook veel gezongen en gedanst. Voor de show begint kunnen alle kinderen een mooie tekening inleveren. Sinterklaas zal dan samen met zijn Hippe Pieten de mooiste tekening uitkiezen. Na afloop kunnen alle kinderen met Sinterklaas en de Hippe Pieten op de foto.

De bekende TV Sinterklaas Bartho Braat

Deze Sinterklaasshow is inclusief de bekende TV Sinterklaas Bartho Braat. Na afloop van de show is er een meet and greet met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten.

Boeken of een optie plaatsen voor De Grootse Sintshow?

Voor meer informatie over De Grootse Sintshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Grootse Sintshow

Deze act is bekeken door 1060 mensen

Specificaties van De Grootse Sintshow

  • Tijdsduur: 1 x 75 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Amsterdam, daarna € 0,50 per km.

Boeking of een optie plaatsen voor De Grootse Sintshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Grootse Sintshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.