Kerst Draaiorgel de Toverfluit

Kerst Draaiorgel de Toverfluit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muzikaal Entertainment voor Sint en Kerst. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kerst Draaiorgel de Toverfluit.

 • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 675,00
 • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 750,00 (incl. goochelact)
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

De aanloop naar de feestdagen zijn er veel evenementen, kerstmarkten, koopzondagen, kerstborrels. Bij al deze evenementen hoort vrolijke kerstmuziek. Onze draaiorgelman kan dit met zijn compacte draaimuziekorgel voor je verzorgen.

Dickens draaiorgel met de mooiste kerstliedjes

Gekleed in Dickens stijl laat de draaiorgelman zijn draaimuziekorgel de mooiste kerst melodieën horen. Het repertoire bestaat uit meer dan 30 verschillende Kerst nummers met onder andere

 • Komt allen tesamen
 • Deck the Halls
 • Blue Christmas
 • Driving Home for Christmas
 • All I want for Christmas.

Een mobiele kerst act die zich overal naartoe kan verplaatsen

De draaiorgelman kan bijna overal gaan staan met zijn draaimuziekorgel. Bijvoorbeeld als inloop act voor uw kerst evenement, maar ook op een kerstmarkt of winterfair op verschillende plekken. Tijdens de kerst versiert de draaiorgelman zijn orgel met lampjes, zodat ook in het donker opgetreden kan worden. Met zijn muziek en een vrolijk praatje tovert Fred-Ric bij iedereen een Kerst glimlach op het gezicht.

Niet alleen muziek! De draaiorgelman kan ook nog eens goochelen

Naast zijn draaimuziekorgel kan de draaiorgelman het publiek vermaken met zijn Dickens goochelact.
Magie op met een kerstknipoog. Kinderen, volwassenen zullen vol verbazing staan kijken als de draaiorgelman zijn act doet op straat. Afhankelijk van het publiek past de draaiorgelman zijn act aan om er zo voor te zorgen dat het publiek een leuke middag of avond heeft. Het draaimuziekorgel van de draaiorgelman is een moderne versie van een draaiorgel, waarbij de draaiorgelman het volume kan aanpassen aan uw evenement. Hierdoor kan het draaimuziekorgel zowel binnen als buiten gebruikt worden en kan er nog steeds een goed gesprek gevoerd worden en kunnen verkopers hun handelswaar aanprijzen.

Boeken of een optie plaatsen voor Kerst Draaiorgel de Toverfluit?

Voor meer informatie over Kerst Draaiorgel de Toverfluit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kerst Draaiorgel de Toverfluit

Wil je Muzikaal Entertainment voor Sint en Kerst inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Charles Dickens Muziek om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5695 mensen

Specificaties van Kerst Draaiorgel de Toverfluit

 • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur, 4 x 30 min. binnen 4 uur
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Kerst Draaiorgel de Toverfluit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kerst Draaiorgel de Toverfluit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief