Muziektheater Als ik Kerst Mis

Muziektheater Als ik Kerst Mis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Muziektheater Als ik Kerst Mis.

 • 1 x 50 - 60 minuten : € 750,00
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Kerstshow 2 - 8 jaar. Toen Tijl laatst op een koude winteravond door een stad liep, zag hij voor een prachtig huis een kerstboom staan. De kerstboom was erg verdrietig. Zijn takken hingen er slapjes bij. De mensen in het huis wilden hem niet meer, omdat ze de kerstboom niet mooi genoeg meer vonden.

Een sfeervolle, vrolijke kerstvoorstelling waarbij actieve deelname door de kinderen centraal staat.

Omdat de kerstboom zo verdrietig is en zijn takken krachteloos gaat Tijl samen met de kinderen de kerstboom weer vrolijk maken. Hoe? Door liedjes voor hem te zingen. Na ieder liedje wordt de boom een beetje vrolijker!
Eén voor één worden zijn takken sterker en kunnen er ballen en slingers inhangen worden en kaarsjes ingezet.
Als de kinderen goed meedoen kunnen zij misschien aan het einde van de voorstelling zelfs het kaarsje bovenin de boom weer laten branden...

Kerstshow 9 - 12 jaar / ook geschikt voor alle leeftijden ( bijv. hele school)

De bovenbouw krijgt een interactieve kerstshow te zien waarin op een ludieke wijze allerlei onderdelen van het kerstfeest aan de orde komen. Het is een afwisselende show met 'rendierenfitness', de 'kerstrap', het 'kerstmutsdoorgeeflied' en de kerstwoordenshuffle, waarbij ieder woord voor een bepaalde beweging staat.
Daarnaast wordt één van de kinderen tot Kerstman omgetoverd en is er ook ruimte voor een sfeervol meezinglied over de eenheid en verbinding die bij Kerst hoort en een lied over vrede.

Enkele reacties over Muziektheater Als ik Kerst Mis

 • “Vrijdag voor de kerstvakantie is Tijl op onze school wezen optreden. Eerst voor de groepen 3-4-5 (veel enthousiaste verhalen gehoord). Vervolgens groep 6-7-8. Ga er maar aanstaan. Eén dag voor de vakantie, 180 leerlingen! Wat een super show!! Erg interactief waarbij de kinderen super enthousiast waren. In plaats van stil zitten deden ze allemaal mee. Deze artiest is een echte aanrader voor jong en oud.”
 • “Het was prachtig om te zien hoe Tijl inspeelde op het niveau van onze leerlingen. Hij kijkt, past zijn handelen aan en bouwt een feestje. Ieder kind kon zichzelf zijn en hierdoor ontstond een magische kerstvoorstelling!”
 • “Geweldige interactieve show, super muzikaal en boeiend tot het eind.”

Boeken of een optie plaatsen voor Muziektheater Als ik Kerst Mis?

Voor meer informatie over Muziektheater Als ik Kerst Mis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Muziektheater Als ik Kerst Mis

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Shows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5296 mensen

Specificaties van Muziektheater Als ik Kerst Mis

 • Tijdsduur: 1 x 50 - 60 minuten
 • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
 • Licht: inclusief licht
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Muziektheater Als ik Kerst Mis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Muziektheater Als ik Kerst Mis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief