Muziektheater Sint zoekt Piet

Muziektheater Sint zoekt Piet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Muziektheater Sint zoekt Piet.

 • 1 x 50 - 60 minuten : € 750,00
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Al een heleboel jaren trekt Tijl tijdens de Sinterklaasperiode rond met zijn energieke, muzikale sinterklaasvoorstelling vol liedjes. Hij speelt even makkelijk voor een publiek van 50 als voor een publiek van 500 kinderen en weet er elke keer weer een onvergetelijk feest van te maken.

Tijl komt tijdens zijn Sinterklaasvoorstelling kinderen scouten.

Wat weten ze eigenlijk van Sint en zijn Pieten? Aan de hand van interactieve liedjes wordt alle vaardigheden die een piet moet hebben getraind: hoe moet je strooien? Wat te doen als de stoomboot in noodweer verzeild raakt? Hoe benader je het paard van Sinterklaas? Wat gebeurt er allemaal in het grote pietenhuis?

Tijl houdt de kinderen nauwlettend in de gaten. Weten en kunnen de kinderen voldoende om opgenomen te worden in het reservepietengarnizoen?

Tijl speelt tijdens zijn optreden, naast de traditionele Sinterklaasliedjes, vooral zijn eigen nummers. Er zijn meezingers, verhalende luisterliedjes, maar vooral heel veel dans- en beweegliedjes. Kortom: er wordt weinig stilgezeten!
Te boeken als zelfstandige show, of als aanvulling op uw intocht, bedrijfsfeest, schoolfeest.

Enkele reacties over het Muziektheater Sint zoekt Piet

 • Tijl is echt een mensen-mens. Een gepassioneerde entertainer, die de juiste toon zet in volle zalen. Voor iedereen een aanrader!”
   
 • “Het optreden was zeer geslaagd! Wij als comité, de ouders en zelfs sinterklaas waren vol lof! En het belangrijkste: de kids vonden het superleuk en deden allemaal mee!”
   
 • “Het voorprogramma van het Sintfeest voor de kinderen van alle vestigingen van onze organisatie...en wat voor een voorprogramma!...Sfeervol, enthousiast, leuk en gezellig, zelfs voor de ouders! De muziek en de liedjes, het laten meedoen van de kinderen en de stimulerende praatjes van Tijl, allemaal top.”

Boeken of een optie plaatsen voor Muziektheater Sint zoekt Piet?

Voor meer informatie over Muziektheater Sint zoekt Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Muziektheater Sint zoekt Piet

Wil je Sinterklaasshows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5158 mensen

Specificaties van Muziektheater Sint zoekt Piet

 • Tijdsduur: 1 x 50 - 60 minuten
 • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
 • Licht: inclusief licht
 • Leeftijd: kinderen van 3 t/m 8 jaar
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Muziektheater Sint zoekt Piet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Muziektheater Sint zoekt Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief