Sinterklaasshow Kindergoochelaar Maarten

Sinterklaasshow Kindergoochelaar Maarten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sinterklaasshow Kindergoochelaar Maarten.

  • 1 x 60 minuten : € 750,00
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Professionele goochelshow voor kinderen!

Goochelaar Maarten verzorgt professionele Sinterklaasshows voor kinderen. De show is geschikt voor zowel jonge als oude kinderen en zelfs voor eventueel meekijkende volwassenen.

Maarten is een professionele, prijswinnende kindergoochelaar en hij heeft meer dan 20 jaar ervaring. Jaarlijks verzorgt hij een groot aantal shows door heel Nederland. Hoe ziet een Sinterklaasshow van deze goochelaar voor kinderen eruit?

Standaard duurt de goochelshow zelf ongeveer een uur. Het is een interactieve show, waarbij de kinderen niet alleen stil hoeven te zitten en er wordt onder andere een echte duif tevoorschijn gegoocheld. Ook wordt er ingespeeld op het thema en de komst van Sinterklaas.

Aan het eind van de voorstelling leert Maarten de kinderen nog een klein trucje. Alle kinderen krijgen dit trucje om mee naar huis te nemen. Bij kinderen die Maarten al een keer gezien hebben kan dit afwijken.

Uiteraard is er qua tijd, duur en invulling van het programma van alles mogelijk. Maarten is altijd 45-60 minuten van te voren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden. Ook heeft hij alle benodigdheden zelf bij zich. Het enige dat hij nodig heeft is 1 stopcontact en het publiek. Decor, geluid, microfoon etc. wordt voor gezorgd.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Sinterklaasshow Kindergoochelaar Maarten?

Voor meer informatie over Sinterklaasshow Kindergoochelaar Maarten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sinterklaasshow Kindergoochelaar Maarten

Wil je Sinterklaasshows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Goochelshows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5915 mensen

Specificaties van Sinterklaasshow Kindergoochelaar Maarten

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
  • Reiskosten: prijs op aanvraag

Boeking of een optie plaatsen voor Sinterklaasshow Kindergoochelaar Maarten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sinterklaasshow Kindergoochelaar Maarten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief