Chocoladeletter Fabriek

Chocoladeletter Fabriek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Chocoladeletter Fabriek.

  • Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Op zoek naar een spraakmakende en smakelijke actie rond Sinterklaas? Plaats dan de Chocoladelette Fabriek in je winkel en verras en verwonder je klanten met dit unieke concept. Tover een grote glimlach op het gezicht van kinderen en laat ze zien waar de chocoladeletters gemaakt worden.

Hoe werkt deze smakelijke Sinterklaasactie?

Bij iedere aankoop ontvangt de klant een voucher waarmee ze online een eigen chocoladeletter kunnen bestellen. Kies bijvoorbeeld je eigen letter, de smaak en de decoratie. Wij zorgen er dan voor dat de letters klaarliggen in de winkel. Het afhalen wordt een feestje... en oh zo lekker!

Nieuwsgierig geworden of deze Sinterklaas actie geschikt is voor jouw winkelcentrum?

De chocoladeletter Fabriek is goed inzetbaar bij supermarkten en winkelcentra. Ook een ideale invulling voor een leegstaand pand! De fabriek brengt sfeer en trekt klanten aan. Gedurende een periode van twee tot vier weken bind je bestaande en nieuwe klanten aan je supermarkt of winkelcentrum. De speciale actiewebsite versterkt de actieperiode, evenals de nieuwsbrieven die we kunnen versturen. Ideaal te combineren met een Facebook en/of Instagram campagne!

Bekijk hier de online folder

 

Boeken of een optie plaatsen voor Chocoladeletter Fabriek?

Voor meer informatie over Chocoladeletter Fabriek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Chocoladeletter Fabriek

Wil je Sinterklaas Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sintacties Winkelcentrum om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Boeking of een optie plaatsen voor Chocoladeletter Fabriek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Chocoladeletter Fabriek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief