Dit jaar een landelijk Sinterklaasintocht zonder publiek en op een geheime locatie?

18/09/2020

Het NTR heeft afgelopen woensdag naar buiten gebracht dat de landelijke Sinterklaasintocht zoals wij hem kennen dit jaar niet plaats gaat vinden. De landelijke Sinterklaasintocht gaat wel door, maar volledig aangepast en zonder publiek. Waar de goedheiligman dit jaar aankomt wordt ook niet bekend gemaakt.

Helaas kan Corona alsnog letterlijk roet in het eten gooien

Want op het moment dat Nederland weer te maken gaat krijgen met strengere regels, dan kan het alsnog zijn dat ook deze vorm geen doorgang kan vinden. Het blijft dus allemaal ontzettend onzeker de komende periode.

Wanneer is de landelijke Sinterklaasintocht?

De  landelijke Sinterklaasintocht zal plaatsvinden op zaterdag 14 november. Vanaf 12:00 uur zal NPO de  landelijke Sinterklaasintocht uitzenden. 

Is er dan wel een Sinterklaasjournaal dit jaar?

Gelukkig is dat er wel. Vanaf 9 november kunnen kinderen weer kijken naar het Sinterklaasjournaal dat dagelijks te zien zal zijn tot het pakjesavond is. 

Opzoek naar een alternatief voor jouw Sinterklaasfeest?

We hebben super leuke acties bedacht zodat het Sinterklaasfeest ook dit jaar toch door kan gaan. Weliswaar op een andere manier, maar zeker de moeite waard. Zoals onder andere:

Bekijk ze allemaal op onze webite www.sintenkerst.nl 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Bezoek Sinterklaas en 2 Roetveeg Pieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bezoek Sinterklaas en 2 Roetveeg Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief