Nieuw en Exclusief te boeken voor deze Sinterklaasperiode - Piet Sancho

02/03/2020

Vanaf heden te boeken bij JB Productions / SintenKerst / Sinterklaasshow.nl - voor alle Sinterklaasfeesten - Piet Sancho!

Al jaren treedt Piet Sancho op tijdens Sinterklaasintochten en heeft hij meegewerkt aan diverse televisie programma's, bioscoopfilms en videoclips. Ook stond Piet Sancho op de planken bij de theatertour ‘De Vet Coole Sintshow’.

Piet Sancho speelt in special voor hem geschreven theatershow

Na 5 jaar wilde Sancho zich nog meer richten op zijn passie, ‘muziek’. In 2018 kwam hij dan ook met zijn eerste eigen theatershow ‘De Pepernotenshow’ en bracht hij de succesvolle single ‘Ze noemen me Sancho’ uit.
In de theatershow beleefde Piet Sancho en de andere Pieten een spannend avontuur waarna Piet Sancho er samen met Diego en Jochem van Gelder een groot feest van maakte voor Sinterklaas en de kinderen.

Met de 4 uitverkochte theatershows en een Sinterklaas hit op zak, is Sancho nu niet meer weg te denken bij de kinderen.

In 2019 verscheen de single ‘Ik ben je vriend’ waardoor Sancho weer liet zien dat hij de vriend is van ieder kind. Ook was hij weer te zien in diverse videoclips en tijdens vele intochten.

In 2020 zal Piet Sancho wederom een nieuw theateravontuur beleven

In ‘De Pepernotenshow’, met als speciale gasten de Gebroeders Ko.
Ook zal er weer een single verschijnen waar geen kind op stil zal kunnen blijven staan. Want ze noemen hem niet voor niets….. Sancho van ‘De Pepernotenshow’!

Naast zijn theatershow is Piet Sancho dit jaar ook te boeken met een Sinterklaas kindershow

Je kunt hem boeken met een show van 45 minuten, waarin hij de leukste liedjes zingt.
Uiteraard zijn eigen hits, maar ook Sinterklaashits van collega Pieten.

Boeking of een optie plaatsen voor Piet Sancho

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piet Sancho kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief